ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Гарбузова ферма

Артикул:21248

LEGO® • Гарбузова ферма (21248)
1549 грн

Оцінити:

Артикул:
21248
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
257
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Серпень 2023

Гравці Minecraft® можуть створити центральну ігрову композицію з гарбузами завдяки набору LEGO® Minecraft Гарбузова ферма (21248). Цей універсальний іграшковий набір з одним із найпопулярніших персонажів гри й надокучливою відьмою надихне дітей віком від 8 років на нескінченні гостросюжетні пригоди на гарбузовій ділянці.

Практичний іграшковий набір Minecraft із гарбузом.

Розташована у сумнозвісному болотяному біомі гри, ця іграшка з можливістю реконфігурації містить головного героя Стіва на власній гарбузовій фермі, збудованій навколо будинку у формі гарбуза. Будинок має мебльований інтер?єр, включно з ліжком, робочим столом, піччю і жабою-світильником. Ззовні — гарбузова ділянка, яку Стів обробляє мотикою. Бойові дії змінюють ігрові можливості, коли відьма кидає у Стіва зілля, а він захищається від неї з допомогою лука. До набору також входять жаба, човен і скриня з яйцем і цукром, що дає дітям можливість приготувати гарбузовий пиріг! Якщо хочете додати цифрових розваг, будівельники можуть масштабувати, обертати набори в 3D і відстежувати прогрес, використовуючи веселий, зрозумілий додаток LEGO Builder.

  • Minecraft® Pumpkins and Potions — набір LEGO® Minecraft Гарбузова ферма (21248) містить гарбузове поле, розташоване в болотному біомі гри.
  • Реалістичні характеристики - набір включає відомого персонажа Minecraft® Стіва, відьму, жабу та безліч аксесуарів, включаючи човен, скриню зі скарбами та різьблений гарбуз.
  • Багато способів гри – діти можуть побудувати гарбузовий будиночок, доглядати за гарбузом, битися з відьмою, яка кидає зілля, кататися на човні та комбінувати інгредієнти для приготування гарбузового пирога.
  • Подарунок для дітей. Цей практичний набір, натхненний іграми, стане чудовим подарунком на день народження, Різдво чи будь-яке свято для шанувальників Minecraft® від 8 років і старше.
  • Розширена гра - набір має висоту 11 см, ширину 27 см і глибину 14 см і підключається до інших наборів LEGO® Minecraft® (продаються окремо)

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code