ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Скриня для творчості 4.0

Артикул:21249

LEGO® • Скриня для творчості 4.0 (21249)
3149 грн

Оцінити:

Артикул:
21249
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
605
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Серпень 2023

LEGO® Minecraft® (21249) — це два чудових іграшкових набори й нескінченне задоволення від конструювання в руках гравців Minecraft віком від 8 років.

Набір Minecraft 2-в-1 і творчий ресурс.

Цей неймовірно універсальний іграшковий набір пропонує дітям два різні сценарії будівництва: річкові вежі — свого роду фортеця, яку можна використовувати для захисту від нападу зомбі й кріпера; або котячий котедж, який складається з великого будинку у формі кота й ігрового майданчика для котів поруч із ним. Ці окремі будівлі, а також запропоновані моделі, призначені для заохочення дитячої творчості й створення незліченних споруд, які діти будують з власної уяви, наповнені культовими фігурами й мобами з гри, включно зі Стівом, Алекс, зомбі, кріпером, котами й вівцями. Безліч можливостей і функцій Minecraft,серед яких вибух тротилу, додають додаткової реалістичності цьому епічному набору. Якщо хочете додати цифрових розваг, будівельники можуть масштабувати, обертати набори в 3D і відстежувати прогрес, використовуючи веселий, зрозумілий додаток LEGO Builder.

  • Два світи Minecraft® в одному наборі - Скриня для творчості LEGO® Minecraft 4.0 (21249) надихає гравців двома великими наборами для нескінченних будівельних розваг із епічної колекції кубиків і частин Minecraft.
  • Бойовик Minecraft® - цей набір включає багатьох відомих персонажів і мобів з гри, включаючи Стіва, Алекс, зомбі, Кріпера, котів і овець
  • Необмежене задоволення — гравці Minecraft® можуть відтворити битву за фортецю, створити котячу спільноту та створити різноманітні моделі, запропоновані та власні, у яких пригоди будуть нескінченними.
  • Веселощі ніколи не припиняються — завдяки двом великим моделям і багатьом варіантам ігор цей набір стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або будь-яке свято для дітей віком від восьми років.
  • Розміри: висота фортеці – 21 см, ширина – 36 см, глибина – 21 см. Будиночок для кота має висоту 13 см, ширину 37 см і глибину 20 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code