ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Фортеця «Залізний голем»

Артикул:21250

LEGO® • Фортеця «Залізний голем» (21250)
4399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
21250
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
9-16
Деталі:
868
Коробка:
540 x 282 x 78,5
Дата виходу:
Серпень 2023

LEGO® Minecraft® Фортеця «Залізний голем» (21250) має прихований сюрприз: вражаюча споруда трансформується у височенного велетня, забезпечуючи приголомшливий ігровий процес для гравців у Minecraft віком від 9 років.

Найкращий іграшковий набір LEGO Minecraft із големом.

Цей легендарний іграшковий набір пропонує дітям два різні сценарії гри. Перший — це фортеця голема, в якій є два герої, кришталевий лицар і золотий лицар, які захищають свою базу від зловмисників, електричний кріпер і два скелети-вершники. Щоб збільшити масштаб дії, діти можуть перебудувати фортецю у височенну фігуру голема з величезними рухомими руками. З безліччю знайомих функцій та аксесуарів Minecraft, можливості гри безмежні. Якщо хочете додати цифрових розваг, будівельники можуть масштабувати, обертати набори в 3D і відстежувати прогрес, використовуючи веселий, зрозумілий додаток LEGO Builder.

  • Іграшка Minecraft® Golem - діти можуть перетворити LEGO® Minecraft Фортеця «Залізний голем» (21250) на могутнього гіганта з великими рухливими руками.
  • Безліч фігурок і мобів — набір включає кришталевого лицаря, золотого лицаря, залізного голема, зарядженого Кріпера і двох вершників-скелетів, а також функціональні зовнішні та внутрішні елементи з безліччю аксесуарів.
  • Кілька ігрових сценаріїв - діти захищають свою фортецю від ворожих нападників. А дія стає ще гарячішою, коли фортеця перетворюється на гігантського голема.
  • Подарунок для гравців Minecraft®. Цей універсальний набір Minecraft® стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або в будь-який час для дітей віком від дев’яти років.
  • Розширена гра - Фортеця має розміри понад 23 см у висоту, 31 см у ширину та 12 см у глибину та підключається до інших наборів LEGO® Minecraft® (продаються окремо).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code