ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Сонік проти смертельного робота-яйця доктора Еґмана

Артикул:76993

LEGO® • Сонік проти смертельного робота-яйця доктора Еґмана (76993)
2749 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76993
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Sonic the Hedgehog
Вік:
8-14
Деталі:
615
Коробка:
382 x 262 x 56,5
Дата виходу:
Серпень 2023

Діти об?єднуються із Соніком, щоб врятувати світ завдяки набору LEGO® Їжачок Сонік — Сонік проти смертельного робота-яйця доктора Еґмана (76993), призначеного для дітей віком від 8 років. Заклятий ворог Соніка, Доктор Еґман, і його поплічник Кубот тримають в заручниках тварин, щоб живити свої винаходи. Діти можуть запустити швидкісну сферу Соніка, щоб перемогти Доктора Еґмана, а потім вивчати дослідницьку станцію, щоб зібрати інформацію для наступної зустрічі.

Пригодницькі ігри.

Діти можуть використовувати швидкісну сферу й пускову установку, щоб переміщатися по пандусу й шипам. Смертельний робот-яйце має знімну капсулу, в якій містяться тварини, яких Доктор Еґман використовує для його живлення. Їх можна виштовхнути й врятувати, коли Сонік влучить прямо в Доктора Еґмана, використовуючи швидкісну сферу.

Безліч способів для гри.

Ігрові розваги поєднуються з творчою грою з іграшковими наборами LEGO Їжачок Сонік. Шанувальники Соніка можуть створювати сцени, натхненні улюбленими пригодами персонажа. А коли настане час змінити обстановку, діти насолоджуватимуться творчою грою, піклуючись про друзів-звірят Соніка.

  • Екшн-гра для фанатів Соніка. Надихайте дітей перемогти доктора Еггмана за допомогою цього набору LEGO® Sonic the Hedgehog™ «Сонік проти смертельного робота-яйця доктора Еґмана» (76993) для дітей віком від восьми років і старше.
  • Шість персонажів та аксесуари. До набору входять шість персонажів, спідбол Соніка та безліч аксесуарів для творчої гри.
  • Світ веселощів. Діти можуть насолоджуватися стрімкими діями, борючись з доктором Еггманом на його роботі. Потім вони можуть вигадувати свої власні творчі історії, піклуючись про тварин-друзів Соніка.
  • Подарунок для шанувальників Соніка та геймерів — цей набір LEGO® Sonic the Hedgehog™ стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або будь-який інший день для дітей віком від 8 років, які люблять кумедних персонажів та творчі ігри.
  • Розміри: висота 15 см, ширина 13 см, глибина 9 см.
 

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code