ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Новорічний календар на 2023 рік

Артикул:75366

LEGO® • Новорічний календар на 2023 рік (75366)
1549 грн

Оцінити:

Артикул:
75366
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Вік:
6-12
Деталі:
320
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Вересень 2023

Даруйте дітям радість кожного дня напередодні зимових свят завдяки новорічному календарю LEGO® Star Wars™ (75366) на 2023 рік. Він містить колекційних персонажів, мінімоделі й аксесуари для створення сцен із циклу фільмів «Зоряні війни»: Повернення джедая, Війни клонів і Бракована партія, а також для поєднання з іншими наборами LEGO «Зоряні війни».
Святкові веселощі.
У наборі представлені Вісім персонажів LEGO Star Wars, включно з імператором Палпатіном, евоком й Піт-дроїдом у святковому вбранні, дроїдом Ґонка, одягненим в оленя, й Омегою з санями.
Календар — чудова ідея подарунка для шанувальників «Зоряних воєн» віком від 6 років, він також містить 15 мініфігурок, як-от The Justifier, STAP-спідер, зоряний мандалорський винищувач N-1, командний центр клонів і селище евоків, що надихнуть гру уяви.
Галактика можливостей.
З 1999 року LEGO Group створює свої версії легендарних зорельотів, транспортних засобів, місцин і персонажів всесвіту «Зоряні війни». У цій серії є чудовий вибір наборів, які потішать шанувальників будь-якого віку.

  • Новорічний календар LEGO® Star Wars™ 2023 року (75366) — створіть захоплення під час зимових свят із цим новорічним календарем, який приховує персонажів «Зоряних воєн», мінімоделі засобів пересування та різні аксесуари.
  • Вісім персонажів — містить імператора Палпатіна, евока й Піт-дроїда у святковому вбранні, дроїда Ґонка, одягненого в оленя, й Омегу із санями, 212-й десантний загін клонів, бойового дроїда B-1 і принцесу Лею.
  • 10 мінімоделей транспортних засобів — The Justifier, зоряний мандалорський винищувач N-1, турбо танк, STAP-спідер, AAT, Імперський шатл, AT-ST, швидкісний мотоцикл, зоряний руйнівник Імперії, планер евоків.
  • П?ять мінімоделей — командний центр клонів, селище евоків, бункер Ендора, захисний щит Ендора й трон імператора.
  • Творчі розваги — містить персонажів і моделі для створення сюжетів циклу фільмів «Зоряні війни»: Повернення джедая, Війни клонів і Бракована партія, а також для поєднання з іншими наборами LEGO «Зоряні війни».
  • Ідея подарунка для дітей віком від 6 років — подаруйте дітям цей новорічний календар LEGO® Star Wars™, що складається з 320 деталей, як подарунок на зимові свята.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code