ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Новорічний календар на 2023 рік

Артикул:76418

LEGO® • Новорічний календар на 2023 рік (76418)
1549 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76418
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Вік:
7-14
Деталі:
227
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Вересень 2023

Перетворіть підготовку до Різдва на чарівнішу подію для юних шанувальників Гаррі Поттера з допомогою новорічного календаря LEGO® Harry Potter на 2023 рік (76418). Цей календар стане чарівною ідеєю подарунка до свята для дітей віком від 7 років, і містить сюрприз, який можна зібрати (з простим ілюстрованим посібником з інструкціями зі складання), за кожними дверима.
Культові місця в Гоґсмід.
Діти відкриють для себе шість нових мініфігурок із серії LEGO® Harry Potter™, які офіційно з'являться у вересні 2023 року, включно з першою в історії мініфігуркою Ебефорса Дамблдора, а також 18 мініфігурок, що відтворюють магію Гоґсміду, єдиного села, де живуть лише чарівники. Завдяки моделям, що пов'язані з шинком «Три мітли», шинком «Кабаняча голова», магазином жартів «Зонко» і цукернею «Солодке королівство», можливості гри зростають , адже Різдво наближається Складайте, грайте, комбінуйте Мініфігурки й моделі зі святкового календаря можна поєднувати з іншими наборами із серії LEGO® Harry Potter™, що дарує ще більше творчих можливостей

  • Надихайте дітей на чарівне Різдво — дозвольте малюкам знайти сюрприз за кожними дверима новорічного календаря LEGO® Harry Potter™на 2023 рік (76418) і створити власні пригоди в Гоґсміді.
  • Містить шість мініфігурок — Гаррі Поттер, Герміона Ґрейнджер, Рон Візлі, Драко Мелфой, Ебефорс Дамблдор і мадам Розмерта, а також культові елементи із фільмів про Гаррі Поттера.
  • 18 мінімоделей із села Гоґсмід — шинок «Три мітли», шинок «Кабаняча голова», магазин жартів «Зонко» і цукерня «Солодке королівство», кожна має 2-3 елемента, пов'язаних з ними, а також інші святкові деталі.
  • Інструкції з картинками — легкі для розуміння ілюстровані пояснення для створення моделей можна знайти на зворотному боці кожної двері.
  • Ідея подарунка для дітей віком від 7 років — подаруйте цей конструктор із 227 деталей як подарунок на різдвяні свята творчим дітям, які обожнюють фільми, книжки й ігри про Гаррі Поттера або іграшкові набори із серії LEGO® Harry Potter™.
  • Безліч варіантів гри — мініфігурки й моделіз новорічного календаря можна об’єднувати з іншими наборами із серії LEGO® Harry Potter™, що дарує ще більше можливостей для гри й демонстрації.
  • Частина широкого асортименту наборів — ігрові набори серії LEGO® Harry Potter™ дарують улюблених персонажів, знайомі місця та магічні пригоди із чарівних фільмів юним чаклунам, відьмам і маглам.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code