ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Підземелля скелетів

Артикул:21189

LEGO® • Підземелля скелетів (21189)
1199 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
21189
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
364
Коробка:
262 x 222 x 76
Дата виходу:
Серпень 2022

LEGO® Minecraft® Підземелля скелетів (21189) — захоплююча іграшка для гравців у Minecraft від 8 років і старше.

Класичні пригоди Minecraft та креативність LEGO.
З цим універсальним набором дослідник печер кине виклик ворожим скелетам у кам'яній печері, повній сталагмітів та сталактитів. Печера, повна кущів, ліан, води, глини та смолоскипів. Також є підземелля зі спаунером скелетів. Під час гри ви можете штовхнути сталагміт на ворожі моби і повернути стіну, щоб відкрити третій скелет. Також у вашому розпорядженні арбалет та кирка, а в скрині лежать тарілка, хліб та кістка. Тут є все, що потрібно гравцям Minecraft для насолоди нескінченними пригодами!

  • Захоплюючий набір для гравців у Minecraft®. У наборі LEGO® Minecraft Підземелля скелетів (21189) з класичними деталями, функціями та різноманітними біомами є все, що потрібно дітям для нескінченних пригод.
  • Знакові особливості — включає в себе дослідника печер, три скелети, три біоми, карстову печеру з падаючими каменями, печеру з кущами, глиною та смолоскипами, а також підземелля з генератором скелетів.
  • Багато кумедних ідей — діти можуть будувати, досліджувати, розігрувати бойові сцени та активувати забавні функції для нескінченних пригод Minecraft®, а потім перебудовувати набір та продовжувати грати.
  • Подарунок для дітей. Цей практичний набір, натхненний відеоіграми, стане чудовим подарунком на день народження, Різдво чи будь-яке інше свято для шанувальників Minecraft® від 8 років та старше.
  • Універсальна гра - висота моделі 14 см, ширина 19 см і глибина 14 см. Набір можна перебудовувати для багатьох ігрових можливостей

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code