ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пасажирський потяг-експрес

Артикул:60337

LEGO® • Пасажирський потяг-експрес (60337)
6599 грн

Оцінити:

Артикул:
60337
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Залізна дорога
Вік:
7-14
Деталі:
764
Коробка:
582 x 378 x 103
Дата виходу:
Червень 2022

У набір LEGO® City Пасажирський потяг-експрес (60337) входить локомотив на дистанційному керуванні з працюючими фарами з регулюванням яскравості та технологією Powered Up, вагон-ресторан, пасажирський вагон, платформа, 24 елементи залізничних колій і 6 мініфігурок для нескінченних рольових ігор.

Ідеально підходить для дітей і любителів потягів.
Цей дивовижний набір для побудови поїздів містить прості інструкції зі складання, які спрощують створення кожної моделі для дітей віком від семи років. Діти можуть будувати самостійно або запросити друзів і членів сім'ї, щоб весело провести час.

Більше, ніж просто класні іграшки для дітей,
набори LEGO City передають дітей прямо в центр подій завдяки реалістичним транспортним засобам, деталізованим структурам і надихаючим персонажам. Розігруючи історії та сценки, навіяні повсякденним життям, діти захоплююче пізнають навколишній світ.

  • Іграшковий набір для дітей і любителів потягів, набір LEGO® City Express Passenger Train (60337) наповнений деталями та функціями для нескінченної гри в потягу
  • Що в коробці? - Усе, що вам потрібно, щоб побудувати швидкісний локомотив із працюючими фарами з регулюванням яскравості, вагоном-рестораном, пасажирським вагоном і платформою, а також 24 частин колій та 6 мініфігурок.
  • Характеристики та функції. Поїздом і його фарами з регулюванням яскравості можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування, що входить у комплект, або мобільного пристрою з установленою програмою LEGO® Powered Up
  • Подарунок на будь-який випадок - ця модель поїзда LEGO® City стане чудовим подарунком на дні народження, Різдво та будь-яку іншу подію для любителів потягів віком від 7 років
  • Розміри. Зібрана модель пасажирського поїзда LEGO® City Express становить понад 10 см у висоту, 86 см у довжину та 5 см у ширину.
  • Включає аксесуари для мініфігурок - набір Пасажирський потяг-експрес включає ноутбук, телефон, велосипед, інвалідний візок, валізу, рюкзак і хот-дог
  • Щоб весело будувати, цей будівельний набір LEGO® City містить прості інструкції зі створення кожної моделі
  • 24 частини залізничної колії - набір LEGO® City Express Passenger Train складається з 16 вигнутих колій і восьми прямих колій.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code