ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
IQ 2х2 Гра в пари

Артикул:81497

Granna • IQ 2х2 Гра в пари (81497)
249 грн
332 грн
Немає в наявності

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
81497
Бренд:
Granna
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
Знаю бо граю
Вік:
6+
Гравців:
1-6
Коробка:
273 x 189 x 53
Час гри:
15-30
Товар:
знятий з виробництва

Як вивчити таблицю множення граючи? “2х2. Гра в пари” – допоможе. Перевірено!

Що ви знаєте про гру в пари? Правильно! Гравці шукають однакові за змістом картки та збирають переможні бали. Напевно ви вже шукали пари тваринок, автомобілів, іграшок та героїв мультфільмів. Але в грі “2х2. Гра в пари” панує математика. Спробуйте знайти пару карток, де зображено арифметичну дію (множення) та її результат. Гарантуємо веселощі та дух змагання, а головне – знання таблиці множення! І не кажіть після цього, що у вас погана пам’ять! 
 
Скоріше відкривайте коробку та готуйтеся до гри
На початку гри всі картки треба ретельно перемішати та розкласти на столі цифрами донизу. Картки повинні лежати близько, але не перекривати одна одну. Краще розкласти їх у формі прямокутника. Дуже важливо, щоб картки не змінювали положення, доки не знайдеться пара.
 
На старт, увага, математика!
По-перше, радимо гру для тих, хто тільки-но починає вивчати таблицю множення. Розкладіть картки на столі цифрами догори. Завдання гравців – знайти та підібрати до карток з діями картки з результатами або навпаки. Щоб гра була більш динамічною та пройшла швидше, візьміть меншу кількість карток, наприклад, 10-15 пар.
По-друге, кількість карток варто додавати з набуттям навичок гри. Та не забудьте розкладати картки зображенням донизу. Ви вже досить досвідчені у справі пошуку!
На початку гри відкриття пар, частіше за все, відбувається випадково, але з часом гравці все краще запам’ятовують місце положення окремих карток та знаходять пари за допомогою гарної зорової пам’яті.
Коли гравець відкриває дві картки, забрати пару може тільки тоді, коли на картках зображено арифметичну дію та її рішення. Якщо гравець відкрив непарні картки, він повертає їх на місце.
За один хід можна перевернути тільки дві картки. Виграє той гравець, який зібрав найбільшу кількість пар.
  
По-третє, завжди можна винайти новий спосіб гри, не зупиняйся на досягнутому!
Ляпанець – це дуже весела гра в пари. Початок такий самий як і у першому варіанті. Після відкриття двох карток гравець залишає їх на своєму місті зображеннями цифр догори. Решта гравців ретельно слідкує за рухами гравця. Пару отримає не той, хто її відкрив, а той, хто накриє долонею картку, яка складає пару з першою. Все відбувається так швидко, що в решті решт нічого не чутно, крім ляпанців по столу.
Якщо гравець помилився та накрив картку, яка не є парою до відкритої картки, він повинен повернути в коробку пару карток, звісно, якщо вона у нього є.
 
ВЕСЕЛОЇ ГРИ!
 
Вміст коробки:
- 38 карток з прикладами множення
- 38 карток з результатами дій множення
- 1 запасний елемент
- таблиця множення
- інструкція
 

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code