ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Родинний будинок Андреа

Артикул:41449

LEGO® • Родинний будинок Андреа (41449)
2499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41449
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
802
Коробка:
540 x 282 x 91
Дата виходу:
Січень 2021

Ласкаво просимо до родинного дому Андреа! Вона запросила в гості тебе й Стефані, щоб влаштувати концерт для мами й тата в її крутій студії в гаражі. Після виступу час освіжитися в басейні. Підніміться до спальні, щоб обсушитися й погратись із сестричкою Андреа, Ліз, у їхній кімнаті. Мартін, тато Андреа, кличе всіх на кухню: він саме дістав із духовки мафіни. Мммм, яка смакота!

Кімнати тут і там!
Діти можуть заглянути в спальню Андреа або пекти кекси на кухні з милими аксесуарами. Тут є басейн-серце і класна гаражна музична студія, де Андреа з друзями можуть влаштувати шоу для сусідів! Сонячні батареї на даху допомагають родині жити в сучасному стилі, а верхній поверх знімний, так що дітям легко буде вивчити особливості набору.
Безліч деталей!
У комплект входять 5 міні-лялечок подружок LEGO Friends, в тому числі нова мікро-лялечка молодшої сестри Андреа Ліз. У дітей будуть безмежні можливості пограти в сімейне життя LEGO. Познайомте дітей з Хартлейк Сіті, де вони знайдуть кращих друзів, так схожих на них самих!

  • Уразите юних будівельників цим триповерховим будинком сім'ї Андреа LEGO® Friends (41449). У стінах цього якісного набору діти можуть розігрувати сценки з сімейного життя і досліджувати його можливості
  • У цьому красивому і стильному наборі дітей чекає ціле сімейство персонажів - 5 міні-лялечок подружок LEGO® Friends, в тому числі нова січнева мікро-лялечка. Набір відкриває нескінченні можливості для рольових ігор в сім'ю.
  • Діти можуть влаштувати музичну виставу для сусідів в студії в гаражі, посидіти в спальні Андреа, уявити, що купаються в басейні, або приготувати їжу в сучасній кухні-їдальні.
  • Екологічно свідомі діти будуть в захваті від того, як цей будинок влаштований для майбутнього - тут на даху є сонячні батареї. У цьому наборі, як і у всіх домашніх наборах подружок LEGO® Friends, є класні аксесуари.
  • Верхній поверх цього продуманого ігрового набору зручно знімається, відкриваючи доступ до нижнього поверху. Робочий стіл на кухні відхиляється, щоб дитина могла просунути туди руку.
  • Шукаєте подарунок на день народження дитини, яка захоплюється ляльковими будиночками? Хлопчикам і дівчаткам у віці від 6 років сподобається розгортати цю іграшку преміум-класу і ділитися радістю, граючи зі своїми друзями.
  • Розміри складають більше 20 см у висоту, 26 см завширшки і 12 см в глибину. Цей творчий подарунок привертає увагу, але не займає надто багато місця.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code