ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Заборонений ліс: зустріч Амбридж

Артикул:75967

LEGO® • Заборонений ліс: зустріч Амбридж (75967)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75967
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Harry Potter
Вік:
8-14
Деталі:
253
Коробка:
262 х 222 х 62
Дата виходу:
Червень 2019

Граючи з набором «Заборонений ліс: Грохха і Долорес Амбридж» LEGO® Harry Potter (75967), шанувальники Гаррі Поттера зможуть відтворити чарівний світ велетнів, кентаврів і зачарованих дерев і відправитися в Заборонений ліс.

Діти відправляться в Заборонений ліс разом з мініфігурками трьох персонажів (Гаррі Поттера, Герміони Грейнджер і Долорес Амбридж) і, вимовивши заклинання, відкриють схованку в дереві, де заховані чарівні аксесуари: ліхтар, кістка і ніжка індички. У набір входять дві фігурки кентаврів і рухома фігурка велетня Грохха, за допомогою яких вони зможуть забрати Амбридж ... куди завгодно. Маленьким відьмам і чарівникам сподобається відтворювати відомі епізоди з фільмів про Гаррі Поттера і придумувати нові магічні пригоди.

Кращий подарунок для шанувальників Гаррі Поттера! Якщо ви шукаєте незвичайний подарунок на день народження або Новий рік, то набори серії LEGO Harry Potter - саме те, що вам потрібно. Вони відтворюють захоплюючі епізоди фільмів за участю улюблених персонажів і неймовірних істот і переносять дітей у дивовижний світ магії.

  • Ця популярна іграшка спонукає вас творчо мислити, вирішувати проблеми і придумувати забавні історії і пригоди в Забороненому лісі.
  • Шанувальники Harry Potter ™ мають можливість створити заклинання разом з 3 мініфігурrамі, Гаррі Поттером, Герміоною Грейнджер і Долорес Амбридж, 2 кентаврами, гігантським велетнем і деревом, яке приховує ліхтар, кістку і ніжку індички.
  • Веселіться з дітьми на шляху в Заборонений ліс, де вони можуть відкрити дерево і знайти сюрпризи, зустріти чарівних істот і, нарешті, раз і назавжди розібратися з жорстокою Долорес Амбридж!
  • LEGO® Harry Potter Заборонений ліс: Грохха і Долорес Амбридж - це популярний подарунок на день народження для дітей старше 8 років, які люблять бойові і стильні комплекти.
  • Висота дерева становить понад 12 см, а фігурка Грохха - близько 13 см.
  • Завдяки простим і зрозумілим інструкціям діти можуть відразу почати будувати і грати. І для ще більшого задоволення вони можуть комбінувати його з іншими іграшками з серії LEGO® Harry Potter.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code