ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кролик Бу

Артикул:SG 037 UKR

Smart Games • Кролик Бу (SG 037 UKR)
1299 грн
Немає в наявності

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
SG 037 UKR
Бренд:
Smart Games
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
Головоломка для дошкільнят
Вік:
2+
Гравців:
1
Коробка:
240 x 290 x 107
Час гри:
15+
Дата виходу:
Листопад 2016

“Кролик БУ” – це дерев'яна SmartGame для дітей дошкільного віку. Вона виглядає дуже простою й базовою, але гра містить багато приводів для корисних відкриттів, як тільки дитина почне грати. Мета гри проста. Спробуйте відтворити зображення, показане на одній з карток (вид спереду) за допомогою одного або декількох блоків та кролика.  Діти можуть почати грати саме тоді, коли вони розуміють поняття "завдання-рішення". Деякі діти можуть це зробити, коли їм виповнюється 2 роки, більшості дітей це доступно в 3 роки.

З чого почати? Маленька дитина ще не розуміє, що таке "вигляд спереду". Ви можете пояснити їй це, якщо розташуєте деталі на столі на рівні очей дитини та вкажете їй  на фронтальну частину деталі. Зробіть крок від столу. Якщо ви стоїте занадто близько до блоків, ви побачите більше, ніж видно на картці завдання, з урахуванням перспективи. Чим з більшої відстані ви дивитеся на конструкцію, тим більше вона буде відповідати реальному зображенню, показаному на карточці.

Кожен блок має 6 боків і може поєднуватися різними способами з кроликом. Блоки також мають вигини, їх форма та положення обрані не випадково. Круглий отвір занадто великий, щоб кролик сидів на ньому (він провалиться), але на зірковому він тримається. Діаметр круглих отворів в блоках ідентичний, тому червоний та жовтий блоки можуть стати невидимими, якщо вони поміщені в синій блок правильним шляхом. Завдання часто розташовані парами, це означає, що вони виглядають дуже схожими. Тільки позиція вух кролика, наприклад, відрізняється. Для дітей це може бути справжнім відкриттям.

З “Кроликом БУ” діти опанують дивовижний світ 3D простору. 60 завдань – це шлях для розуміння таких важливих понять: вище/нижче, внутрішній/зовнішній, видимий/прихований, ліворуч/праворуч і т.п. 

Як грати:

1. Вибери завдання.
2. Спробуй побудувати композицію, що намальована в завданні, використовуючи один або декілька блоків та кролика.
3. Рішення знайдено, коли вид спереду твоєї композиції та малюнок в завданні збігаються.


Вміст коробки:

  • червоний, жовтий, синій блоки
  • кролик
  • картки з 60 завданнями
  • листівка з правилами та відповідями (для батьків)

Правила гри

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code