ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Примарна лабораторія Джей Бі

Артикул:70418

LEGO® • Примарна лабораторія Джей Бі (70418)
659 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
70418
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Hidden Side
Вік:
7-14
Деталі:
174
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Серпень 2019

Діти відкриють для себе надзвичайну розвагу у світі доповненої реальності, яку доставить їм набір 70418 Примарна лабораторія Джей Бі з серії LEGO® Hidden Side™. У серії Hidden Side моделі LEGO підключаються до додатка, надаючи абсолютно новий, повністю інтерактивний тип розваг. Завантажте додаток Hidden Side і відскануйте модель за допомогою телефону, щоб повернути її до життя. Взаємодія з моделлю вплине на те, що відбувається в додатку. Набор LEGO Hidden Side перенесе вас в абсолютно новий вимір: ви битиметеся з примарами і непереможними босами, а з регулярними оновленнями у вас з'являться нові головоломки для вирішення і нові приховані до цього предмети. У наборі Ви знайдете багато технічних деталей і реалістичне наукове устаткування. Багато годин творчої гри гарантований! Діти прекрасно проведуть час, будуючи лабораторію божевільного ученого і граючи у боротьбу з примарою, яка в додатку не дає спокою доброзичливому сторожеві.

  • Завантажте додаток LEGO® Hidden Side ™ і спрямуйте телефон на лабораторію Дж. Би. Спірита, щоб відсканувати і оживити модель LEGO, виявляючи невидиме. Переміщаючи телефон, ви побачите, що оточення навколо моделі постійно міняється.
  • Іграшка використовує доповнену реальність і містить три мініфігурки: Джек Дэвидс, Джей Би і Дуглас Элтон, а також фігурка примарного собаки Дэвидса - Спенсера.
  • Грайте в сюжетну лінію і дізнайтеся, що приховано в додатку LEGO® Hidden Side™!
  • У наборі Лабораторія примар Джей Би (Ghosts Laboratory J.B) ви знайдете «лабораторію божевільного ученого» з камерою для вигнання примар з використанням котушки Тесла і безліччю технічних деталей, які сприяють творчій грі.
  • Серія LEGO® Hidden Side ™ розповідає історію міста Ньюбери, де примари переслідують людей і проникають у будівлі. Модель, побудована з блоків і оживає, коли ви дивитеся на неї за допомогою додатка доповненої реальності. Додаток LEGO® Hidden Side™ дозволить дітям заглянути в незвичайний, хоча і дещо страшний, прихований світ, повний загадок, які треба розгадати, і виявляти більш менш могутні примари, яких треба упіймати.
  • Використання доповненої реальності вимагає використання смартфону або планшета (у комплект не входить жоден з цих пристроїв). Додаток сумісний з пристроями на платформі iOS і Android. Ви можете перевірити сумісність пристрою на LEGO.com/devicecheck. Перед підключенням до мережі діти повинні попросити дозволу у батьків.
  • Розміри Лабораторії примар : близько 13 см у висоту, 18 см завширшки і 9 см в глибину.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code