ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Розбитий човен ловців креветок

Артикул:70419

LEGO® • Розбитий човен ловців креветок (70419)
999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
70419
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Hidden Side
Вік:
7-14
Деталі:
310
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Серпень 2019

Діти зможуть полювати за примарами за допомогою набору серії LEGO® Hidden Side™ Розбитий човен ловців креветок 70419. Цей незвичайний набір запрошує дітей пограти поєднуючи зборку конструктора і спеціальне інтерактивний додаток. Викачайте додаток і відскануйте модель за допомогою телефону або планшета, щоб оживити її. Набор LEGO Hidden Side перенесе вас в абсолютно новий вимір: ви збиратимете цікаві предмети і переможені примари, а з регулярними оновленнями ви ніколи не пропустите нові головоломки і потужніших супротивників! У наборі діти знайдуть усе необхідне для багатогодинної творчої гри, у тому числі іграшковий рибальський човен, який розділений на дві частини, і скеля. Є і інші елементи: дві мініфігурки героїв, капітан-привид і його син, милий собака і алігатор-альбінос.

  • Завантажте додаток LEGO® Hidden Side ™ і спрямуйте свій смартфон на рибальський човен, щоб оживити цей дизайнерський комплект і виявить невидимі частини. Переміщаючи телефон, ви побачите, що оточення навколо моделі постійно змінюеться.
  • Іграшка використовує доповнену реальність і містить чотири мініфігурки: персонажі Джека Дэвидса і Паркера Л. Джексона, капітан Джонс і його син Джонс Джуниор, і привид собаки Дэвидса – Спенсер. Також є легендарний алігатор-альбінос, так що вам точно не буде нудно!
  • У наборі ви знайдете крутий морський креветочний човен, який можна розділити на дві частини і знову зібрати разом. Є також скеля з блоків, де можуть з'являтися примари.
  • Серія LEGO® Hidden Side™ розповідає історію міста Ньюбери, де примари переслідують людей і проникають у будівлі. Діти будуть захоплені полюванням  за привидами і, завдяки додатку,  переміщати побудовані моделі в повністю інтерактивну доповнену реальність.
  • Модель, побудована з блоків, оживає, коли ви дивитеся на неї за допомогою додатка доповненої реальності. Додаток LEGO® Hidden Side™ дозволить дітям заглянути в незвичайний, хоча і дещо страшний, прихований світ, повний загадок, примар і прихованих предметів. Використання доповненої реальності вимагає використання смартфону або планшета (у комплект не входить жоден з цих пристроїв). Додаток сумісний з вибраними пристроями на платформі iOS і Android. Ви можете перевірити сумісність пристрою на LEGO.com/devicecheck. Перед підключенням до мережі діти повинні попросити дозволу у дорослих.
  • Розміри скелі : висота близько 19 см, ширина 24 см і глибина 12 см
  • Рибальський човен: висота близько 15 см, ширина 8 см і глибина 18 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code