ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Паранормальний шпигунський автобус 300

Артикул:70423

LEGO® • Паранормальний шпигунський автобус 300 (70423)
1999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
70423
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Hidden Side
Вік:
8-16
Деталі:
689
Коробка:
540 x 282 x 59
Дата виходу:
Серпень 2019

Нехай діти весело проведуть час у світі доповненої реальності з ігровим набором 70423 Автобус мисливців за паранормальними явищами 3000 з серії LEGO® Hidden Side™. Завантажте додаток Hidden Side і відскануйте модель за допомогою телефону, щоб оживити її. Коли ви почнете грати з ним, в додатку стануться різні цікаві речі. Подивіться, як взаємодія з моделлю у реальному світі може вплинути на те, що відбувається в спеціальному додатку. Відкрийте для себе новий вид розваги і взаємодії з блоками в наборі LEGO Hidden Side : ви збиратимете цікаві предмети, виявлятимете привидів, а з регулярними оновленнями у вас ніколи не закінчаться нові головоломки і сильні супротивники! У збільшеному шкільному автобусі ви знайдете безліч технічних деталей, які гарантують години творчих розваг, - наприклад, висувний командний центр і відкидні іграшкові гармати. Набор також включає безліч елементів, які дадуть вам нові ідеї для розваги : дві мініфігурки героїв - кожен зі своїм смартфоном, технічний геній Дж.Б., два співробітники і фігурка собачки-примари.

  • Завантажте додаток LEGO® Hidden Side ™ і направте свій телефон на зібрану модель. Переміщаючи телефон, ви побачите, що оточення навколо моделі постійно змінюється.
  • Ця іграшка використовує доповнену реальність і містить шість фігурок: Джек Дэвидс із смартфоном і Паркер Л. Джексон із смартфоном, а також технічний геній Дж. Би., співробітники Нанна і Біл, Спенсер собака-примара Дэвидса.
  • Шкільний автобус має висувний командний центр і відкидну бічну ділянку для боротьби з примарами, а також сканери на дахах і місце для чотирьох мініфігурок посередині.
  • Переносний туалет може перетворитися на чудовисько з привидами, яке випльовує коричневу плитку, - це прекрасна можливість трохи поблазнювати!
  • Серія LEGO® Hidden Side ™ розповідає історію міста Ньюбери, де примари переслідують людей і проникають у будівлі. Діти можуть розважатися полюванням на примари і, завдяки додатку, повністю перевести побудовані LEGO моделі в інтерактивну доповнену реальність.
  • Модель, побудована з блоків, оживає, коли ви дивитеся на неї за допомогою додатка. Додаток LEGO® Hidden Side™ дозволить дітям поглянути на дивовижний, хоча і дещо лякаючий, прихований світ, повний загадок, які треба розгадати, примар і могутніх супротивників, таких як Спьювер.
  • Використання доповненої реальності вимагає використання смартфону або планшета (у комплект не входить жоден з цих пристроїв). Додаток сумісний з вибраними пристроями з iOS і Android. Ви можете перевірити сумісність пристрою на LEGO.com/devicecheck. Перед підключенням до мережі діти повинні попросити дозволу у дорослих.
  • Автобус має висоту близько 15 см, ширину 10 см і довжину 29 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code