ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Літній будиночок Міккі

Артикул:10889

LEGO® • Літній будиночок Міккі (10889)
1799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10889
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Персонажі Disney™
Вік:
2-5
Деталі:
57
Коробка:
354 x 378 x 94
Дата виходу:
Січень 2019

Побувайте в Заміському будинку Міккі Мауса, де вас чекають захоплюючі ігри з Міккі і його друзями. Будинок Міккі легко перебудувати для літнього або зимового відпочинку. Розгорніть кубики, з яких збирається дах, червоною стороною вгору, щоб настало літо. Малюкам сподобається поливати квіти разом з Мінні Маус, літати на літаку з Гуффі і пити чай в саду. Коли кубики на даху розгорнуті білої стороною вгору, настає зима. У цю пору року можна покататися на санках з Міккі Маусом і зібратися компанією у теплого каміна. Граючи з кубиками, діти отримують навички конструювання та соціально-емоційної взаємодії, а також розвивають дрібну моторику і творчість. Загляньте разом з малюком в гості в Заміський будинок Міккі Мауса, де можна грати, вчитися і веселитися.

Цей кумедний, освітній набір для дизайну з Міккі Маусом і Мінні Маус включає 4 фігурки DUPLO, які забезпечують необмежені ігрові можливості і дозволяють ділитися найціннішими моментами з вашою дитиною.

  • У наборі 4 фігурки LEGO® DUPLO®: Міккі Маус, Мінні Маус, Гуфі і Плутон.
  • Двосторонні, зимові та літні покрівельні блоки дозволяють дітям змінювати час року. Блоки можна встановлювати будь-яким способом, що дає нескінченні можливості для творчої гри, завдяки якій дитина опанує базовими будівельними навичками і розвиває моторику, соціальні та емоційні навички.
  • Розміри будиночка Міккі Мауса: близько 25 см у висоту, 19 см в ширину і 13 см в глибину.
  • Літак має висоту близько 7 см, довжину 15 см і завширшки 15 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code