ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Настільний органайзер

Артикул:41907

LEGO® • Настільний органайзер (41907)
679 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41907
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DOTS
Вік:
6+
Деталі:
405
Коробка:
273 x 223 x 52
Дата виходу:
Червень 2019

Подаруйте любителям рукоділля крутий набір LEGO® DOTS (41907) з органайзером! Іграшка зроблена так, щоб її можна було легко і швидко зібрати. Діти можуть розробити і прикрасити свій власний органайзер з робочим ящиком, а потім нескінченно змінювати його! Доданий контейнер для зберігання полегшує прибирання після гри і сортування деталей.

Набір органайзера - практичний і креативний. У набір входить різнокольоровий органайзер для олівців, скріпок та інших предметів з двох частин. Є також ящик з білою ручкою для дрібних предметів і рамка для фотографій, а також різнокольорові елементи для прикраси, щоб діти могли проявити уяву і проявити себе, налаштувавши органайзер на свій смак.

Захоплююча творче розвага для любителів ручної роботи. Можливість оригінально прикрасити органайзер по-своєму доставить дітям масу задоволення. Набір також відмінно підійде в якості подарунка на Новий Рік, день народження або будь-який інший випадок.

Креативне сховище у вас під рукою!

  • При прикрасі столу діти мають можливість удосконалювати свої дизайнерські навички. Вони можуть використовувати інструкції та ідеї, представлені на упаковці, або придумати власний незвичайний малюнок. Легко створити привабливий візерунок з кольорових плиток.
  • Ви можете використовувати елементи з інших наборів DOTS, наприклад, DOTS (41916).
  • Ця дивовижна іграшка сподобається кожному любителю ручної роботи. Приємний і практичний органайзер з кольоровою бруківкою заохочує творчу гру і стане прекрасним подарунком на Новий Рік чи день народження для будь-якої дитини від 6 років.
  • Ця проста в збірці іграшка для виробів має висоту близько 7 см, ширину 14 см і глибину 9 см.
  • Це буде відмінним подарунком для маленьких дизайнерів, які хочуть практикувати свою майстерність. Рушійною силою цієї іграшки є дитяча уява, тому творче веселощі ніколи не закінчується.
  • Іграшки без електронних компонентів зміцнюють здатність грати самостійно і вирішувати проблеми, а також дарувати дітям радість створення власних творів.
  • Почніть будувати організатор! Творчі веселощі починається, коли ви відкриваєте коробку. За допомогою простих інструкцій моделі можуть бути зібрані дуже швидко. Набори LEGO® DOTS - це дивовижні дитячі вироби. Цей розумний органайзер надає вам надихаючі варіанти дизайну, які підвищать дитячу креативність і впевненість в собі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code