ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Фоторамки для творчого оформлення

Артикул:41914

LEGO® • Фоторамки для творчого оформлення (41914)
679 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41914
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DOTS
Вік:
6+
Деталі:
398
Коробка:
273 x 223 x 52
Дата виходу:
Червень 2019

Прекрасний набір креативних фоторамок LEGO® DOTS (41914) порадує дітей, які люблять ручну роботу! Набір з фоторамками, який можна легко зібрати і переробити, дає дітям можливість підготувати власні прикраси відповідно до кольору кімнати або своїм настроєм. Доданий контейнер для зберігання полегшує прибирання після гри і організацію плиток. У комплект входять три рамки, а також різнокольорові плитки для прикраси. Розробка унікальних рамок для фотографій дозволяє дітям тренувати свою уяву і здатність виражати себе в грі. Рамки можна встановлювати окремо або комбінувати різними способами, використовуючи спеціальний «z» цеглинку, яка також входить в набір.

Готові рамки і фотографії,що розташовані в них, стануть прикрасою дитячої спальні, а коли їм набридне, маленькі дизайнери можуть вільно їх трансформувати. Набір також відмінно підійде в якості подарунка на Новий Рік, день народження або будь-який інший випадок.

Ваша дитина любить творчі вироби? Дайте йому набір творчих фоторамок LEGO® DOTS 41914, щоб він міг побудувати три рамки і прикрасити їх спеціально підібраними плитками.

  • Веселощі починається зі складання рамок для фотографій - просто дістаньте елементи з контейнера! Прикраса фоторамок - відмінна можливість попрактикуватися в своїх творчих навичках - діти можуть використовувати візерунки, розміщені на упаковці або на картці, що прикріплена до набору, або виконувати свої власні проекти.
  • Рамки можуть бути встановлені окремо або в різному поєднанні. Цей цікавий художній набір також містить барвисті плитки. Щоб прикрасити рамки і підібрати їх під декор своєї кімнати, діти також можуть використовувати плитки з інших наборів DOTS, наприклад, аксесуарів DOTS - серія 2 (41916).
  • Цей креативний набір сподобається всім любителям рукоділля. Рамки, які можна переробити, і кольорові плитки для їх прикраси стануть незвичайним подарунком для хлопчиків і дівчаток від 6 років - на Новий Рік, на день народження або за будь-якого іншого приводу.
  • Моделі невеликі за розміром і адаптовані для зручного використання. Найбільша рамка має висоту близько 11 см і завширшки 7 см, тому цей розумний набір підійде для маленьких художників, які хотіли б перевірити свої дизайнерські здібності, а потім розмістити найбільш вдалий варіант в кімнаті.
  • Рушійною силою цієї іграшки є дитяча уява! Іграшки без електронних компонентів зміцнюють здатність грати самостійно і дарують дітям радість створення власних творів.
  • Творче веселощі починається, коли ви відкриваєте упаковку. Діти можуть створювати рамки на основі простих інструкцій, а потім шукати ідеї для їх прикраси. Доданий контейнер для зберігання полегшує прибирання після гри і сортування плиток. Іграшки LEGO® DOTS - це дивовижна ручна робота для дітей. Цей розумний набір пропонує надихаючі варіанти дизайну, які збільшать творчий потенціал дітей і впевненість в собі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code