ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Підводний замок Аріель

Артикул:10922

LEGO® • Підводний замок Аріель (10922)
999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10922
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Персонажі Disney™
Вік:
2-5
Деталі:
35
Коробка:
282 x 262 x 90
Дата виходу:
Червень 2019

Конструктор Підводний замок Ариель (10922) - захоплюючий і надихаючий набір, який підтримує розвиток ключових навичок у дітей. Гра з персонажами Диснея "Русалочка", орієнтована на розвиток маленьких дітей. Ця універсальна іграшка з популярними дитячими казковими персонажами, Ариель і Флаундером, просуває гру повних уяви персонажів і сприяє прогресу в розвитку дітей. Обертання Ариель і Флаундера на каруселі допомагає розвинути дрібну моторику у малюків. Діти також можуть пограти з гіркою, зіграти на іграшковому ксилофоні або відкрити затонулу скриню із скарбами. Завдяки персонажам і безлічі забавних елементів, знайомих дошкільникам, набори Disney LEGO® DUPLO® відкривають ворота у світ навчання дітей.

Відправляйте своїх малюків в підводний світ з веселими атракціонами і грайте разом з Ариель і Флаундером з диснеевского фільму "Русалочка".
Набор призначений для того, щоб стимулювати і надихати маленьких русалок і схожих дівчат зі світу людей!
Персонажі з мультфільму - Ариэль і Флаундер, популярні серед дітей у всьому світі, підтримають емоційний розвиток малюків.

  • Ігровий майданчик оснащений стильними атракціонами і аксесуарами. Діти можуть пограти з каруселлю і розкрутити на ній Ариель і Флаундера, пограти на гірці або відкрити затонулу скриню із скарбами.
  • Цей універсальний набір для дошкільників містить елементи, які діти зможуть легко піднімати і складати своїми маленькими ручками.
  • Відмінний подарунок на Новий Рік, дні народження або будь-яке свято для хлопчиків і дівчаток від 2 років.
  • Підводний замок має висоту більше 28 см, ширину 20 см і глибину 13 см
  • У поєднанні з іншими наборами з серії DUPLO ви дістаєте ще більше оригінальних ігрових можливостей.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code