ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Обі-Ван Кенобі проти Дарта Вейдера

Артикул:75334

LEGO® • Обі-Ван Кенобі проти Дарта Вейдера (75334)
2099 грн

Оцінити:

Артикул:
75334
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Епізоди I-VI
Вік:
8-16
Деталі:
408
Коробка:
282 x 76 x 262
Дата виходу:
Серпень 2022

Випробуйте запеклу битву між Обі-Ваном Кенобі і Дартом Вейдером з набором LEGO® Star Wars ™ (75334). У ньому є дві бойові платформи, що обертаються, висувна функція вогню на полі бою і візок для видобутку корисних копалин, який можна перекинути. Також включає 4 мініфігурки: Обі-Ван Кенобі та Дарт Вейдер зі світловими мечами, Тала Дуртіт і дроїд NED-B, з якими ви можете розігрувати сцени з «Зоряних війн: Обі-Ван Кенобі».
 
Спеціальний подарунок для фанатів «Зоряних воєн» віком від 8 років.
Думаєте про купівлю цього подарункового набору для фаната "Зоряних воєн", не знайомого з кубиками LEGO? Не турбуйтесь - у коробці є докладна ілюстрована інструкція.
 
Творча гра без обмежень.
З 1999 року LEGO Group створює моделі культових космічних кораблів, транспортних засобів, місць та персонажів із всесвіту «Зоряних воєн». Серія LEGO Star Wars була найуспішнішою з усіх інших, а різноманітність наборів гарантує, що кожен, незалежно від віку, знайде для себе щось цікаве.
  • Бойовий набір «Обі-Ван Кенобі проти Дарта Вейдера» (75334) — Відтвори епічний бій на світлових мечах з «Зоряних війн: Обі-Ван Кенобі» із цим захоплюючим набором LEGO® Star Wars ™ .
  • Чотири мініфігурки: Обі-Ван Кенобі з синім світловим мечем, Дарт Вейдер з червоним світловим мечем, Тала Дуріт з бластером та дроїд NED-B з молотом та рюкзаком.
  • Забавні функції - 2 бойові платформи, що обертаються, прозора платформа для стрибків Обі-Вана, спливаюча функція вогню, піч, що відкривається, і візок, який можна перекинути.
  • Подарунок для дітей віком від 8 років і старше - подаруйте цей конструктор із 408 деталей фанатам «Зоряних війн: Обі-Ван Кенобі» або любителям екшену на свята чи дні народження.
  • Поле битви має висоту 9 см, ширину 24 см та глибину 19 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code