ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бій за червонокамінь

Артикул:21163

LEGO® • Бій за червонокамінь (21163)
1899 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
21163
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
504
Коробка:
282 х 262 х 76
Дата виходу:
Червень 2020

Перенесіть розваги і хвилювання з Minecraft ™ Dungeons в реальний світ з набором Бій за червонокамінь 21163. Цей конструктор - відмінна можливість для шанувальників Minecraft побудувати світ, повний битв, улюблених персонажів і рухомих гігантських фігур. Класна іграшка з монстрами зі світу майнкрафт.

Діти можуть самостійно придумувати пригоди, що відбуваються в світі майнкрафт, і кинути виклик кам'яним монстрам і Големуу з червоного каменю. У коробці ви знайдете дивовижне зброю і рухомих монстрів з червоного каменю, які дозволяють вам вибудувати нові сцени. Вас також чекає безліч забавних аксесуарів, таких як здобич, захована усередині поросяти Minecraft. Відправ Minecraft до реального світу разом з будівельними наборами LEGO!

Ви шукаєте ідеальний подарунок на день народження або гаджет для шанувальника Minecraft? Завдяки наборам LEGO Minecraft діти можуть перенести бій, персонажів, конструкції і міні-іграшки з гри в реальний світ.

  • У коробці Вас чекають чотири героя Minecraft ™ - Хекс, Гедвіг, Хел і Валори, а також гігантський велетень з червоного каменю, голем з червоного каменю і безліч дивного зброї.
  • Діти можуть приєднатися до героїв Minecraft ™ і кинути виклик слугам Архізлодіїв або випробувати незліченні пригоди, борючись з кам'яними монстрами і големом з червоного каменю.
  • Ви шукаєте нову іграшку зі світу Minecraft ™ для дитини від 8 років? Цей набір LEGO® Minecraft Dungeons доставить вам величезне задоволення і стане відмінним подарунком для дітей, які хотіли б зіграти в свою улюблену гру трохи по-іншому.
  • Конструктор LEGO® Minecraft ™ - це можливість для творчих гравців, які тепер можуть створювати, переробляти і випробовувати нові пригоди. Включає в себе рухому фігуру червоного кам'яного монстра висотою близько 16 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code