ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Форпост із мечем

Артикул:21244

LEGO® • Форпост із мечем (21244)
1849 грн

Оцінити:

Артикул:
21244
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-16
Деталі:
427
Коробка:
282 x 262 x 76
Дата виходу:
Січень 2023

Якщо ви знаєте фаната Minecraft® У віці від 8 років і старше подаруйте йому легендарний гігантський алмазний меч! Форпост із мечем LEGO® Minecraft (21244) використовує цю дорогоцінну зброю як супер-круту базу, де діти можуть побудувати місце для відпочинку для вибухових битв.

Діти будують базу у формі гігантського меча на схилі гори і захищаються від нападів натовпу. В базі є стіл, печиво та музичний автомат, який «грає» музику. Зовні стоять статуї охоронця та вартового на варті. Дві башти перед базою також забезпечують підтримку. Також включає ворожих мобів, Creeper™ та скелета. Серед друзів свиня та восьминіг із крилами з фольги. Важель у нижній частині вежі викликає вибух, в результаті якого частина конструкції руйнується. Для додаткового цифрового задоволення програма LEGO Builder дозволяє масштабувати та обертати модель під час складання.

  • Набір «Діамантовий меч» — набір LEGO® Minecraft® «Форпост із мечем» (21244) надихає на рольові пригоди з висококласною версією дорогоцінної ігрової зброї.
  • Точно деталізований набір включає вартового, охоронця, зігрівача серця, скелета, Creeper™ та свиню. Знайомі елементи гри включають музичний автомат.
  • Класичний екшн - діти будують базу, де можуть розслабитися під музику та торт, боротися з мобами та влаштувати вибух, який зруйнує частину конструкції
  • Веселий подарунок — гравці віком від восьми років і старші можуть використовувати свої творчі навички Minecraft®, щоб побудувати базу, яка пропонує нескінченні способи гри та прикраси.
  • Необмежені ігрові можливості - висота набору приблизно 21 см, ширина 25 см та глибина 11 см, і його можна комбінувати з іншими наборами цієї серії для ще більшої кількості пригод Minecraft®.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code