ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Винищувач Кая

Артикул:71704

LEGO® • Винищувач Кая (71704)
1399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71704
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
8-14
Деталі:
513
Коробка:
382 x 262 x 70
Дата виходу:
Червень 2020

Винищувач Кая (71704) порадує дітей, які люблять будувати культові моделі LEGO® NINJAGO®, класні іграшки та фігурки. Іграшковий літак, два ніндзя і два воїни-ніндроіда чекають дітей у цьому дивовижному наборі. Ідеальна іграшка для творчих веселощів в світі ніндзя.

Створіть модель з фантастичного набору LEGO® NINJAGO, щоб повернутися в дивовижний світ NINJAGO® і пережити історії з третього сезону серіалу. Складання моделі з блоків стане цікавим випробуванням для дітей, а готова іграшка дозволить вам відтворити сцени великих битв між воїнами-ніндзя - Каєм і Ллойдом - і Ніндроідамі Оверлорда.

Іграшки LEGO® NINJAGO® - це ворота в дивовижний світ, який запрошує дітей до творчих веселощів і втілення в персонажі героїв NINJAGO. У наборах зі світу ніндзя їх чекають літаки, роботи, транспортні засоби та дракони, так що кожен маленький воїн може бути захоплений грою.

  • У набір входить бойова машина Кая, а також дві фігури ніндзя і дві фігури ніндроідов з третього сезону телесеріалу. Для дітей, які люблять іграшки зі світу ніндзя, це означає багато годин творчого веселощів, як поодинці, так і з друзями.
  • Оновлена ​​версія бойової машини Кая із серії NINJAGO® Masters Spinjitzu має крила, що складаються, регульовану кабіну і дві пружинні пускові установки.
  • У перерві між запеклими боями він може стати чудовою прикрасою дитячої спальні.
  • Набір NINJAGO® Legacy, що складається з 513 предметів, може стати відмінним подарунком на день народження або під ялинку і доставить масу задоволення дітям з 8 років.
  • Розміри цієї моделі LEGO® NINJAGO® дозволять дітям грати з нею вдома або брати з собою куди завгодно.
  • Винищувач має висоту близько 13 см, довжину 34 см і завширшки 43 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code