ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пасажирський літак

Артикул:60262

LEGO® • Пасажирський літак (60262)
3599 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60262
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
6-12
Деталі:
669
Коробка:
480 x 378 x 94
Дата виходу:
Червень 2020

З набором LEGO® City Пасажирський літак 60262 творча розвага може піднятися на абсолютно новий рівень - це величезний літак з місцями для мініфігурок пілотів і пасажирів, включаючи співачку Поппи Стар з серіалу LEGO City Adventures. Навіть червоний кабріолет може поміститися в трюмі літака!
У коробці діти також знайдуть термінал з багажним конвеєром і диспетчерську вишку, а також вантажівку з підйомником. Крута іграшка з дитячим літаком містить прості інструкції по зборці і дозволяє використовувати інструкції Instructions PLUS, які можна знайти в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Ці інтерактивні інструкції по зборці з функціями масштабування і повороту допомагають початкуючим будівельникам LEGO швидко стати справжніми майстрами будівництва.
Набори серії LEGO City Airport повні реалістичних будівель, прекрасних транспортних засобів і дивних моделей літаків. Є також аксесуари з множиною деталей і цікавих персонажів, які спонукають вас придумувати сценарії і брати на себе ролі, тому створення і гра з цими наборами доставить вам масу задоволення.

Іграшка з пасажирським літаком - ідеальний вибір для початку пригод у світі LEGO® City. Він був розроблений для дітей від 6 років і надихає на творчу, незалежну гру, засновану на реальних ситуаціях.

Що в коробці?

  • У наборі діти знайдуть великий літак, вантажівку з підйомником, сходи, елементи декорацій терміналу, червоний кабріолет, вісім мініфігурок і мініфігурку дитини.
  • LEGO® City Пасажирський літак може стати відмінним новорічним подарунком або подарунком на день народження для хлопчиків і дівчаток від 6 років  - якщо вони просто люблять літаки і їх тягне в далекі країни!
  • Готова модель авіалайнера має висоту близько 18 см, довжину 54 см і ширину 44 см, а будівля терміналу має висоту близько 21 см, ширину 28 см і глибину 12 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code