ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Океан: розвідувальний підводний човен

Артикул:60264

LEGO® • Океан: розвідувальний підводний човен (60264)
999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60264
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
5-10
Деталі:
286
Коробка:
282 x 262 x 59
Дата виходу:
Червень 2020

Набор LEGO City Океан: розвідувальний підводний човен 60264 запрошує вас в дивні пригоди в глибині моря. Діти знайдуть іграшковий підводний човен, підводний дрон і печерні пейзажі на дні моря. Включає 4 мініфігурки дослідників, у тому числі Джесіку Шарп з популярного серіалу LEGO City Adventures. Крім того, сяючий морський чорт і заховані скарби чекають вас в коробці - вам потрібне щось ще для нескінченних веселощів?

Відмінний будівельний набір для дітей! Цей набір містить прості інструкції по зборці, а також дозволяє використовувати інструкції Instructions PLUS, які можна знайти в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Це інтерактивне керівництво з практичними інструментами для збільшення і повороту зображення моделі допоможе швидко перетворити маленьких будівельників LEGO на майстрів будівництва.

LEGO City з гордістю підтримує діяльність групи National Geographic Explorers. Наші набори на тему океану дозволяють дітям відправити дайвера в захоплюючий світ пригод і підводних досліджень. Малюки знайдуть реалістичні морські транспортні засоби і пейзажі, а також цікавих персонажів, які спонукають їх грати в реальні сценарії.

Ідеальна іграшка для дівчаток і хлопчиків, які люблять моря і океани і істот, що живуть в них.

Що в коробці?

  • Іграшковий підводний човен, підводний беспилотник, пейзажі морського дна з коралами і фігура морського чорта, що світиться, плюс чотири мініфігурки, включаючи Джесіку Шарп з телесеріалу LEGO® City і двох дайверів з класними аксесуарами.
  • Діти можуть комбінувати транспортні засоби і персонажів з цього набору з іншими оригінальними моделями LEGO®, щоб мати ще більше можливостей для творчих веселощів або створення прекрасних моделей для розміщення на полиці.
  • Набір підводних човнів LEGO® City Ocean ідеально підходить для святкування Нового року, дня народження або іншого випадку для дітей 5 років і старше. Модель вимагає тільки базових будівельних навичок.
  • Готовий підводний човен LEGO® має висоту близько 9 см, довжину 14 см і ширину 11 см, а підводний робот має довжину близько 6 см і ширину 4 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code