ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Океан: науково-дослідна станція

Артикул:60265

LEGO® • Океан: науково-дослідна станція (60265)
2359 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60265
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
6-12
Деталі:
497
Коробка:
540 x 282 x 78
Дата виходу:
Червень 2020

Базовий набір LEGO® City Океан: науково-дослідна станція (60265) сподобається усім дітям, яким подобається море і його істоти. Вони можуть досліджувати покрите коралами дно або відпочити на базі із змінними модулями для життя і досліджень. Крім того, діти знайдуть масу захоплюючих пригод - на базі є відмінний кран, стикувальний підводний човен і дрон, а в коробці знаходяться фігурки акули, ската і п'ять мініфігурок дослідників!
Набор LEGO® City 5+ містить прості інструкції по зборці. Діти можуть також використовувати інтерактивні інструкції Instructions PLUS, які можна знайти в додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Це інтерактивні інструкції по зборці з практичними інструментами для масштабування і повороту моделі, які допоможуть швидко перетворити новачків на майстрів дизайну.

Весела гра, присвячена дослідженням морських глибин LEGO City, з гордістю підтримує групу National Geographic Explorers. Комплекти для любителів океану також включають будівлі з множиною функцій, круті транспортні засоби і цікавих персонажів, які надихнуть майбутніх дослідників на створення реалістичних забавних сценаріїв.

Завдяки набору LEGO® City Океан: науково-дослідна станція (60265) діти можуть зануритися у світ уявних пригод. Тут усе необхідне для цікавої і захоплюючої розваги.

Що в коробці?

  • Іграшкова база дослідників з можливістю заміни корпусу і дослідницького модуля, а також стикувального підводного човна, дрона, акули і ската і п'яти мініфігурок дослідників! На базі дослідників океану LEGO® City діти знайдуть взаємозамінні модулі, стикувальний підводний човен з рухливими дослідницькими штангами, гвинт, що обертається, і кабіну, що відкривається, в якій можуть розміститися дві мініфігурки.
  • Ви шукаєте хороші іграшки для дітей від 5 років? Набор ідеально підходить як подарунок на Новий рік, день народження або для інших випадків прихильникам серії LEGO® City і дітям, які люблять ролеві ігри. Модель вимагає тільки базових будівельних навичок.
  • Зібрана база має висоту близько 20 см, ширину 27 см і глибину 15 см, а розміри дрона складають близько 3 см у висоту, 6 см в довжину і 3 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code