ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Океан: науково-дослідний корабель

Артикул:60266

LEGO® • Океан: науково-дослідний корабель (60266)
4699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60266
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
7-14
Деталі:
745
Коробка:
582 x 378 x 118
Дата виходу:
Червень 2020

Коли на горизонті з'явиться могутній корабель LEGO® City Океан: науково-дослідний корабель (60266) почнуться захоплюючі морські пригоди. Цей великий корабель не лише плаває на воді, але і має усе, що треба дітям для нескінченного вивчення океану. Там є клітина для спостереження за акулами, робочий кран, науковий підводний човен, гелікоптер і навіть останки піратського корабля з прихованими скарбами! Крім того, в коробці діти знайдуть вісім мініфігурок дослідників, включаючи персонажа з серії LEGO City - Харлу Хаббс.

Відмінний будівельний набір для дітей! Набор містить прості інструкції по зборці, а також дозволяє використовувати інструкції Instructions PLUS, які можна знайти в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Це інтерактивне керівництво з практичними інструментами для збільшення і повороту зображення моделі допоможе швидко перетворити маленьких будівельників LEGO на майстрів будівництва.

LEGO City гордо підтримують National Geographic Explorers. Будівлі з множиною функцій, реалістичними транспортними засобами і цікавими персонажами дозволять маленьким дослідникам вивчати океани і винаходити свої власні пригоди.

Набір LEGO City Океан: науково-дослідний корабель 60266 містить декілька моделей і має усе, що треба дітям, щоб повеселитися і отримати задоволення, і буде ідеальним подарунком для маленьких дослідників!

Що в коробці?

  • Плаваюче дослідницьке судно з робочим краном, акулячою клітиною, моторним човном, підводним човном і гелікоптером, а також фігурками акули і ската і вісьмома мініфігурками, серед яких діти знайдуть Харлу Хаббс з серії LEGO® City.
  • Плаваюча іграшка доставляє масу задоволення : діти можуть за допомогою крану опускати підводний човен і клітину на воду, пілотувати гелікоптер і підводний човен, виявити затонулий корабель або придумати веселощі на капітановому містку, де є місце для відпочинку і проведення досліджень.
  • Ви шукаєте хороші іграшки для дітей від 5 років? Цей будівельний комплект ідеально підходить для святкування Нового року, дня народження або іншого випадку для прихильників серії LEGO® City і дітей, які люблять досліджувати океани.
  • Готова модель дослідницького судна має висоту близько 18 см, довжину 63 см і ширину 17 см, а уламки піратського корабля мають висоту близько 16 см, довжину 13 см і ширину 8 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code