ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Переслідування Пінгвіна на бетчовні

Артикул:76158

LEGO® • Переслідування Пінгвіна на бетчовні (76158)
359 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76158
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
DC Comics™
Вік:
4-8
Деталі:
54
Коробка:
191 x 141 x 46
Дата виходу:
Червень 2020

Пінгвін тікає на своєму смішному човні-качці! Швидше, заводь беткатер і вирушай в погоню! Подивися, як майорить плащ Бетмена, коли він женеться за суперлиходієм. Стріляй з лазера, що встановлен на беткатері. Кидай бетаранг Бетмена. Чи зможе Пінгвін відбити твою стрімку атаку парасолькою? А може бути, Бетмену вдасться потопити човен-качку і схопити Пінгвіна? Все залежить від вашого маленького супергероя.

Набір «Погоня за Пінгвіном на Беткатері» LEGO® DC (76158) надає дітям безмежні можливості для творчих ігор з їх улюбленими персонажами з фільмів про Бетмена. Популярний конструктор для шанувальників Бетмена! Граючи з мініфігурками Бетмена і Пінгвіна, а також двома крутими збірними моделями катерів, діти зможуть відтворити і придумати нові пригоди супергероїв. Цей конструктор LEGO, призначений для дітей у віці від 4 років, прекрасно підходить для того, щоб навчити дошкільнят і дітей конструювати. Модель настільки проста в збірці, що навіть початківці будівельники LEGO зможуть випробувати радість від створення чогось нового без допомоги дорослих. Весь процес конструювання докладно описаний в зрозумілих інструкціях, завдяки чому діти зможуть стати більш впевненими в собі і перейти до більш складних проектів LEGO. Шукаєте подарунки для дітей в стилі Бетмена? Якщо ви шукаєте крутий подарунок на день народження або Новий рік для дітей у віці від 4 років, то набори серії LEGO DC Batman - саме те, що вам потрібно. Вони включають в себе мініфігурки і приголомшливі функції для захоплюючих ігор і сприяють розвитку у вашого маленького супергероя найважливіших навичок, необхідних для подальшого життя!

  • Набір «Погоня за Пінгвіном на Беткатері» LEGO® DC (76158) пробуджує уяву і сприяє розвитку у дітей творчого мислення в процесі захоплюючих ігор з мініфігурки супергероїв і іграшковими транспортними засобами з коміксів і фільмів DC.
  • У набір входять мініфігурки Бетмена і Пінгвіна, а також беткатер і катер-качка Пінгвіна. Катери не можуть триматися на воді, проте вони надають безмежні можливості для ігор на суші!
  • Завдяки спеціальним базовим модулям, що входять в набори LEGO® 4+, навіть малюки зможуть збирати моделі самостійно. У процесі конструювання вони стануть більш впевненими в собі і відкриють для себе нескінчений всесвіт приголомшливих персонажів і можливостей для творчих ігор.
  • Цей крутий конструктор, повний дивовижних функцій і чудових аксесуарів для творчих ігор і пригод супергероїв, стане ідеальним подарунком на Новий рік або день народження для дошкільнят та дітей у віці від 4 років.
  • Цей невеликий набір, що включає в себе модель беткатера довжиною трохи більше 13 см, надихає дітей на відтворення легендарних пригод супергероїв, а коли вони закінчаться, ця модель буде чудовою прикрасою будь-якої дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code