ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бетмен і Селіна Кайл: переслідування на мотоциклі

Артикул:76179

LEGO® • Бетмен і Селіна Кайл: переслідування на мотоциклі (76179)
529 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76179
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
DC Comics™
Вік:
6-12
Деталі:
149
Коробка:
191 x 141 x 61
Дата виходу:
Січень 2022

Промчи через Ґотем-Сіті з Бетменом і Селіною Кайл на їхніх потужних мотоциклах. Бетмен готовий боротися зі злочинністю зі своїм бетарангом і гарпуном. У Селіни в руках ланцюжок і дорогоцінний камінь захований у багажнику велосипеда! Що буде далі? Тобі вирішувати. Проте зважай на Бет-сигнал. Коли він починає світитися, Бетмен повинен поспішати на свою наступну пригоду!

На шанувальників Бетмена у віці від 7 років чекає подвійне задоволення з набором «Бетмен і Селіна Кайл: переслідування на мотоциклі» LEGO® DC Batman (76179). Цей набір із двох мотоциклів створений за мотивами фільму «Бетмен» та ідеально підходить для любителів швидкісних пригод супергероїв.
Пригоди Бетмена – на колесах!
Користуючись уявою, діти вирушають у запаморочливу поїздку на мотоциклі разом із Бетменом та Селіною Кайл. Два потужні мотоцикли та дві мініфігурки, а також бетаранг, пістолет з гаком, ланцюг та дорогоцінний камінь – захоплюючі пригоди будуть завжди поряд з вами. Бетсигнал, що світиться в темряві, надихає на нескінченні історії про супергероїв. У безкоштовному додатку LEGO Building Instructions є додатковий електронний посібник, де діти можуть збільшувати, повертати і переглядати свою модель. Покрокова інструкція зі збирання дозволить впевнено закінчити модель навіть наймолодшим будівельникам.
 
  • Швидкісна дія – вражаючий набір «Бетмен і Селіна Кайл: переслідування на мотоциклі» LEGO® DC Batman™ (76179), до якого входять два мотоцикли, дозволяє дітям поринути в атмосферу фільму «Бетмен».
  • Дві мініфігурки - містить мініфігурки Бетмена в тканинному плащі і Селіни Кайл, а також бетаранг, пістолет з гаком, ланцюг, дорогоцінний камінь і бетсигнал, що світиться в темряві.
  • Практична розвага - діти вирушають у захоплюючу поїздку на мотоциклі з Бетменом і Селіною Кайл, насолоджуючись нескінченними пригодами супергероїв.
  • Ідеально підходить для дітей від 7 років – цей універсальний ігровий набір стане чудовим подарунком для шанувальників Бетмена та юних любителів мотоциклів.
  • Портативна гра - розміри мотоцикла Бетмена складають більше 4 см заввишки, 9 см завдовжки і 3 см завширшки. Цей універсальний ігровий набір ідеально підходить для того, щоб взяти його будь-куди.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code