ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
4+ Будинок Стефані

Артикул:41398

LEGO® • 4+ Будинок Стефані (41398)
1399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41398
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
4-8
Деталі:
170
Коробка:
282 x 262 x 76
Дата виходу:
Червень 2020

Приходьте в гості до Стефані, познайомтеся з її батьками і пограйте разом з нею. А ще ви і Стефані можете грати і ділитися секретами в її кімнаті. Стефані росчеше волосся за туалетним столиком і покаже вам приз, який виграла на змаганнях. Зголодніли? На кухні вже чекає перекус. Але спочатку не забудьте зайти у ванну кімнату і помити руки. А потім можна погойдатися на гойдалках в саду і відправитися на велосипедну прогулянку по околицях.

Верхня частина будинку є знімною, так що маленькі ручки зможуть легко дістати всі незвичайні деталі на першому поверсі. Це також означає, що дві дитини можуть грати з цією моделлю одночасно. У моделі будинку діти знайдуть багато симпатичних функцій, які ще більше пожвавлять творче веселощі. У комплект також входять мініатюрні гойдалки, щоб веселитися можна було і поза домом.

Ідеальний набір для дошкільнят! Цей набір LEGO 4+ навчить креативних дошкільнят, будувати з блоків різні моделі. Набір містить два спеціальних стартових блока, так що початківці-будівельники можуть відчути гордість за збірку моделі самостійно.

Набір містить інструкції Instructions PLUS, доступні в додатку LEGO Building Instructions. Вони дозволяють дітям побачити попередній вигляд моделі на екрані, і таким чином розвивають їх уяву і додають впевненості.

  • Дошкільнята будуть раді побудувати будинок, а потім відтворювати історії або відтворювати сцени з серіалу LEGO® Friends.
  • Включає мініфігурки LEGO® Friends: Стефані, Алісию і Джеймса. Є також фігурка собаки і блоки, необхідні для будівництва двоповерхового будинку зі спальнею, туалетом, кухнею, їдальнею і садовими гойдалками.
  • Є також милі аксесуари, такі як міні-круасани. Відмінна ідея для новорічного подарунка для дітей, які люблять грати вдома.
  • Набір з 170 деталей також ідеально підходить для дітей від 4 років, які заслуговують подарунка і без особливого випадку.
  • Модель будинку має висоту близько 16 см і завширшки 12 см, тому вона не займе багато місця на полиці.
  • Набір також сумісний з іншими елементами LEGO®, тому діти можуть розважатися з іншими комплектами зі своєї колекції.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code