ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Ветеринарна клініка в Хартлейк-Сіті

Артикул:41446

LEGO® • Ветеринарна клініка в Хартлейк-Сіті (41446)
1399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41446
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
258
Коробка:
382 x 262 x 56
Дата виходу:
Березень 2021

Набір «Ветеринарна клініка в Хартлейк-Сіті» (41446) стане відмінним подарунком для любителів вихованців і творчих ігор! У набір входять цілих вісім персонажів LEGO® Friends, в тому числі міні-ляльки і малюки-тварини. Все це дарує безліч варіантів веселих ігор.

Різноманітні захоплюючі ігри.
Модель включає стійку реєстратури, стайню для коня персонажа LEGO Friends Мії, оглядовий кабінет з набором ветеринарних інструментів та балкон з біноклем, а також дорожній перехід. На ньому можна розігрувати різні сценки. Діти можуть відвідувати доктора разом з Саваною і її собакою-поводирем, доглядати за малюками в клініці або рятувати звірів на вулиці разом з Мией і її конем. Грати з набором весело як одному, так і з друзями.

  • Дітям, які люблять тварин, також сподобається грати з ігровим набором «Ветеринарна клініка в Хартлейк-Сіті» (41446). Вони можуть стати справжніми героями або просто подбати про вихованців.
  • Швидко зберіть модель і беріть участь в нескінченних історіях з вісьмома персонажами: трьома фігурками міні-ляльок, собакою-поводирем, конем з сідлом, кошеням, собакою і черепахою.
  • Діти можуть допомогти ветеринару Донні, яка доглядає за тваринами в клініці, відвідати Саванну і її собаку-поводиря або покататися на конях з Мией, щоб врятувати черепаху.
  • Чудовий подарунок на будь-яке свято, що дозволяє хлопчикам і дівчаткам від 6 років піклуватися про інших. Додаються прості інструкції, щоб як досвідчені, так і початківці-будівельники могли швидко зібрати модель.
  • Модель має висоту близько 16 см і завширшки 16 см, тому вона досить мала, щоб покласти її на полицю і розважитися в будь-який час.
  • Щоб зробити збірку ще веселіше, скористайтеся цифровими інструкціями Instructions PLUS в нашому додатку! У ньому можна обертати і наближати зображення моделі, робити їх прозорими і зберігати прогрес.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code