ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кафе в парку в Хартлейк-Сіті

Артикул:41426

LEGO® • Кафе в парку в Хартлейк-Сіті (41426)
629 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41426
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
224
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Червень 2020

Зустріньтеся з друзями в кафе в парку Хартлейк Сіті. Розташуйтися за столиком і почекайте Мію. А ось і вона! Мія приїхала на скейтборді, а разом з нею - білка Хейзел. До столика підходить Стефані. Вона готова прийняти замовлення і радить вам обов'язково замовити фірмове блюдо кафе - вафлі у формі серця. Хочете допомогти Стефані приготувати їжу? Збийте смузі. Змішайте тісто, а потім спечіть вафлі в вафельниці. Найкраще місце для перекусу в усьому парку!

Діти, які захоплюються кулінарією, отримають величезне задоволення завдяки аксесуарам для кафе, які дозволять їм приготувати смузі і вафлі для зголоднілих клієнтів. Кухня в цій моделі сповнена чудових деталей. Вафельница, що відкривається, блендер для напоїв і кулінарні інгредієнти змусять дітей придумувати одну гру за іншою. Діти також можуть кататися на скейтборді з Міа і грати з білкою, яка чекає частування.

Завдяки наборам LEGO Friends діти можуть грати в свої улюблені сцени з телевізійної програми або придумувати свої власні історії. Тепер все місто Хартлейк може виявитися прямо в дитячій кімнаті!

У наборі є іграшкове меню, тому діти можуть грати роль офіціантів і офіціанток, готувати їжу на кухні або стати клієнтами кафе, які їдять смачні закуски. Набір кафе включає дві мініфігурки ляльок Мії і Стефані, фігурку білки, кухню з вафельницею і блендером, а також безліч аксесуарів для кафе - одним словом, все, що вам потрібно, щоб розважатися годинами і практикуватися в розповіданні історій.

  • Діти можуть стати клієнтами, офіціантами або кухарями, які готували їжу. Крім того, набір для кафе сумісний з усіма іншими іграшками та блоками LEGO®, тому його можна доповнювати незліченними способами.
  • Ідеальний подарунок для всіх дітей від 6 років, які люблять кулінарне мистецтво.
  • Набір містить 224 елемента, тому для новачків в світі іграшок LEGO® це буде серйозне, але здійсненне завдання.
  • Будівля кафе має висоту близько 11 см і довжину 14 см, тому ви можете спокійно поставити його на полицю - воно не займе занадто багато місця. І ця чарівна модель кафе в паризькому стилі зі скляними дверима дійсно заслуговує на те, щоб її виставили на показ.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code