ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Ветеринарна клініка

Артикул:41695

LEGO® • Ветеринарна клініка (41695)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41695
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
4-8
Деталі:
111
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2022

Ласкаво просимо до ветеринарної клініки Хартлейк-Сіті. Мія поспішає туди зі своїм котом Дуо, у якого поранена лапка. Допоможи Мії завезти Дуо в клініку на милому візку. Поклади кота на стіл, щоб ветеринар міг його оглянути. Дай Дуо ліки і поклади на ліжко трошки поспати. Після відпочинку Дуо почувається значно краще. Віднеси кота наверх, щоб покупати, підстригти і дати йому пограти в котячому тренажерному залі. Дуо — дуже сміливе кошеня!

Запропонуйте дітям віком від 4 років висловити свою любов до тварин, уявивши, як вони доглядають за котиком, що пошкодив ногу, у двоповерховій іграшковій клініці для домашніх вихованців LEGO® Friends (41695). У барвистій будівлі є іграшковий сканер для обстеження пацієнтів, зона для грумінгу та кігтеточка для кішок. Верхній поверх знімається для легкого доступу до функцій внизу, таких як касовий апарат та шафа для інструментів із дитячим ветеринарним набором.
 
Дорослі можуть приєднатися до веселощів. Колекційні подарункові іграшки для дітей від 4 років – це веселий спосіб для дорослих та дітей разом досліджувати творчий світ LEGO. Відкривши пакет, діти можуть відразу ж почати грати, оскільки в кожному пакеті з кубиками є персонаж або мила іграшкова тварина та міні-складання. Втім, для того, щоб зібрати модель, допомога дорослих дітям навряд чи буде потрібна — у наборі з іграшковою ветеринарною клінікою є просте та зрозуміле керівництво в картинках, яке підходить навіть для тих, хто тільки починає читати. Познайомте малюків із ігровими наборами LEGO Friends, де діти можуть досліджувати свої захоплення разом із друзями.
 
  • Барвиста іграшкова ветеринарна клініка вчить дітей збирати - набір «Ветеринарна клініка» LEGO® Friends (41695) дозволяє малюкам віком від 4 років висловити любов до тварин та одночасно розвиває навички конструювання.
  • Безліч елементів для початку гри - в наборі є 2 міні-лялечки, включаючи подружку LEGO® Friends Мію, а також іграшки кішки, черепахи та кролика та безліч дитячих ветеринарних аксесуарів, з якими можна провести години за захоплюючою грою.
  • Два поверхи, повні розваг - діти можуть принести свого улюбленця на огляд або пограти у ветеринара, який робить рентген. Нагорі знаходиться зона для грумінгу, де можна грати та доглядати за твариною: тут є ванна та спортзал для кішок.
  • Подарунок для дітей віком від 4 років - це творча нагорода для маленьких любителів тварин, які заслужили на подарунок. Подаруйте цей набір на день народження дитині, яка любить вивчати будівельні іграшки та іграшкових звірів.
  • Творчість у будь-який час – цей набір LEGO® Friends висотою понад 16 см і шириною понад 13 см займає мало місця, так що його можна тримати напоготові для імпровізованих рольових ігор для догляду за тваринами.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code