ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мерилін Монро Енді Воргола

Артикул:31197

LEGO® • Мерилін Монро Енді Воргола (31197)
4499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
31197
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Art
Вік:
18+
Деталі:
3341
Коробка:
404 x 415 x 53
Дата виходу:
Серпень 2020

Чи уявляли ви колись, як це – скласти власну картину Енді Воргола? Тепер ви можете створити репліку легендарного портрету Мерилін Монро яскраво-рожевого кольору або ж виконати портрет в абсолютно інших кольорах. Під час складання звукова доріжка з цього набору допоможе дізнатися дещо нове про Енді Воргола та Мерилін Монро. Завершивши портрет, доповніть його ексклюзивною табличкою з підписом і повісьте свій шедевр на стіні чи поставте на полицю.

  • Ви зможете зібрати цей набір «Мерилін Монро Енді Воргола» LEGO® Art (31197), що включає в себе деталі для зборки чотирьох різних варіантів цієї легендарної картини. Ви відмінно проведете час, конструюючи модель, і потім зможете повісити готову роботу на стіну.
  • Пориньте в творчий процес, збираючи цей набір LEGO®, що включає в себе 3332 деталі, 9 пластин для збірки, ексклюзивну плитку з підписом, зібрану з кубиків рамку LEGO, нове унікальне кріплення для підвішування і роздільник деталей, що спрощує конструювання.
  • Цей набір надає вам можливість поринути в творчість, збираючи унікальний витвір мистецтва. Слухаючи аудіозапис, що входить в набір , ви зможете ще глибше зануритися в цей творчий проект і дізнатися цікаві подробиці про нього.
  • Висловіть свою любов до Енді Воргола і Мерилін Монро, збираючи і демонструючи цю прекрасну модель. Вона також стане бажаним подарунком для вас і ваших знайомих фанатів LEGO, яким подобаються захоплюючі творчі проекти.
  • Розміри картини 4 в 1 - трохи більше 40 х 40 см. Вона буде мати гарний вигляд на стіні або полиці, а завдяки реалістичним деталям стане яскравим експонатом будь-якої колекції. Цей набір LEGO® передбачає чотири різні варіанти збірки.
  • Батарейки не потрібні. Цей творчий набір для дорослих пропонує захоплюючий проект LEGO®, що дозволяє зняти напругу, а також включає в себе унікальний аудіозапис. Відмовтеся від повсякденної суєти і зберіть цю шикарну картину.
  • Ілюстрований буклет з інструкціями допоможе вам виконати цей проект, а також зануритися в світ мистецтва і творчості, перш ніж ви почнете конструювати. У процесі конструювання ви зможете насолоджуватися унікальним аудіозаписом.
  • Моделі легендарних творів мистецтва і портрети музикантів, супергероїв і лордів ситхів LEGO® Art, які стануть ідеальним прикрасою вашого будинку або офісу, подарують вам чудові враження від збірки, а також можливість відпочити і приділити час своєму захопленню мистецтвом і творчістю.
  • Всі конструктори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а все кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Деталі LEGO® проходять всілякі випробування, що забезпечують відповідність кожного набору LEGO Art суворим стандартам безпеки, тому модель «Мерилін Монро Енді Воргола» настільки ж надійна, наскільки красива.

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code