ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бітлз

Артикул:31198

LEGO® • Бітлз (31198)
4499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
31198
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Art
Вік:
18+
Деталі:
2933
Коробка:
404 x 415 x 53
Дата виходу:
Серпень 2020

Чи спадало вам колись на думку увіковічити легендарну групу у картині? Складіть 1 з 4 портретів учасників групи «Бітлз» із цим чудовим набором. Облаштуйте місце для творчості і зосередьтеся на конструюванні. Звукова доріжка, що входить до набору, доповнить враження і допоможе повністю зануритися в процес завдяки історіям і подробицям про групу, що супроводжуватимуть конструювання. Завершивши, додайте плитку з підписом «Бітлз» і поставте прояв своєї любові до групи на видному місці.

  •  Зберіть один з чотирьох портретів з цього приголомшливого конструктора «The Beatles» LEGO® Art (31198). Ви можете висловити свою любов до творчості групи «The Beatles», зібравши і повісивши на стіну або поставивши на полицю один з чотирьох портретів її учасників.
  •  Відмовтеся від повсякденної суєти, збираючи цей набір LEGO® для дорослих, що включає в себе 2933 деталі, 9 пластин для збірки, плитку з написом «The Beatles», зібрану з кубиків рамку LEGO, нове унікальне кріплення для підвішування і роздільник деталей.
  •  Цей набір пропонує вам зануритися в світ мистецтва і творчості і зібрати унікальну картину. Слухаючи в процесі складання аудіозапис, що входить в нього  ви з головою підете в цей проект і зможете дізнатися несподівані подробиці про цю групу.
  •  Висловіть свою любов до творчості групи «The Beatles», зібравши і показавши друзям цю унікальну модель. Вона стане прекрасним творчим подарунком на день народження для вас і ваших знайомих майстрів, яким подобаються творчі проекти.
  •  Розміри картини 4 в 1 - трохи більше 40 х 40 см. Вона буде мати гарний вигляд на стіні або полиці, а завдяки реалістичним деталям стане яскравим експонатом будь-якої колекції. З цього продуманого до найдрібніших деталей набору LEGO® ви зможете зібрати одну з чотирьох моделей.
  •  Батарейки не потрібні. Цей творчий набір для дорослих пропонує захоплюючий проект LEGO®, що дозволяє зняти напругу, а також включає в себе унікальний аудіозапис. Відмовтеся від повсякденної суєти і зберіть цю шикарну картину.
  •  Ілюстрований буклет з інструкціями допоможе вам виконати цей проект, а також зануритися в світ мистецтва і творчості, перш ніж ви почнете конструювати. У процесі конструювання ви зможете насолоджуватися унікальним аудіозаписом, спеціально створеного для цього набору.
  •  Моделі легендарних творів мистецтва і портрети музикантів, супергероїв і лордів ситхів LEGO® Art, які будуть чудово виглядати на стіні або на полиці, подарують вам чудові враження від збірки, а також можливість приділити час своєму захопленню мистецтвом і творчістю.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code