ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Lamborghini Sian FKP 37

Артикул:42115

LEGO® • Lamborghini Sian FKP 37 (42115)
18499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42115
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
18+
Деталі:
3696
Коробка:
570 x 375 x 150
Дата виходу:
Серпень 2020

Хочеш потрапити у казковий світ? Це реально, якщо ти за кермом супер-спортивного автомобіля. За допомогою цього приголомшливого набору LEGO® Technic Lamborghini Sian FKP 37 ти можеш отримати незабутні враження і відволіктися від буденних занять. Ця зменшена (1:8) копія справжнього автомобіля включає безліч оригінальних деталей, які дозволять дитині відчути себе всередині справжнього автомобіля.

  • Насолоджуйтеся захоплюючим процесом складання з набором Lamborghini Sián FKP 37 LEGO® Technic (42115). Досліджуйте всі реалістичні функції цієї моделі, в тому числі двигун V12 з рухомими поршнями, а також передню і задню підвіски.
  • Зібравши цю модель LEGO® Technic з восьмиступінчастою секвентальною коробкою передач, рухомим заднім спойлером, що відкриваються, капотом і багажником, дисковими гальмами і золотими ободами, ви зможете докладніше, ніж будь-коли, вивчити автомобіль Lamborghini Sián FKP 37.
  • У цей набір LEGO® Technic просунутого рівня, спеціально розроблений для любителів спортивних автомобілів і повний чудових деталей, входить декоративна демонстраційна підставка і унікальний серійний номер, що дозволяє розблокувати ексклюзивний контент на нашому сайті в Інтернеті.
  • Захоплюючий проект по збірці для вас і чудовий подарунок на день народження для ваших друзів і близьких. З цього набору LEGO®, упакованого в красиву ексклюзивну коробку, ви зможете зібрати чудову модель для вашої колекції.
  • Розміри цієї лаймово-жовтої моделі автомобіля з золотим обіддям і іншими декоративними елементами, виконаної в масштабі 1: 8, - трохи більше 13 см у висоту, 60 см в довжину і 25 см в ширину.
  • Заведіть двигуни захоплень! Для цього набору LEGO® Technic не потрібні батарейки, тому ви зможете приступити до реалізації свого захоплюючого проекту відразу, як тільки дістанете конструктор з коробки.
  • У набір входить ексклюзивний буклет для колекціонерів, в якому ви знайдете зрозумілі інструкції по збірці, зображення та інтерв'ю з дизайнерами компаній LEGO Group і Automobili Lamborghini, які створили цю модель.
  • Набори LEGO® Technic пропонують захоплюючі проекти по збірці і елегантні моделі, повні вражаючих реалістичних функцій.
  • Всі конструктори LEGO® Technic відповідають найсуворішим галузевим стандартам, завдяки чому всі кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group піддають кубики і деталі всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності всіх наборів LEGO® Technic найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code