ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Клони-піхотинці з набору 501st Legion™

Артикул:75280

LEGO® • Клони-піхотинці з набору 501st Legion™ (75280)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75280
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Вік:
7-14
Деталі:
285
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Серпень 2020

Розіграй неймовірний бій між елітним загоном клонів-піхотинців 501-го легіону та бойовими дроїдами армії сепаратистів. Стережися дроїдів, використовуючи електробіноклі в кабіні AT-RT. Почни атаку на спідері BARC, відкривши вогонь із шутерів. Відстрілюйся з бластерів бойових дроїдів. Чи вдасться тобі здобути перемогу в цій захопливій пригоді у світі LEGO® Star Wars™? Вирішувати тобі.

  • Діти зможуть представити себе в ролі клону-піхотинця 501-го легіону і відтворити захоплюючі битви з телесеріалу «Зоряні війни: війни клонів» за допомогою цього набору LEGO Star Wars ™ (75280), що включає в себе моделі крокохода AT-RT і Спідер BARC .
  • Цей набір LEGO® Star Wars™ включає в себе чотири мініфігурки LEGO: три фігурки клонів-піхотинців 501-го легіону, вперше випущені в 2020 році, і фігурку піхотинця 501-го легіону з реактивним ранцем, а також фігурки двох бойових дроїдів і зброю для битв.
  • Крокоход AT-RT виконаний в новій колірній гамі, що вперше з'явився в моделях, випущених в серпні 2020 року. Для того щоб надихнути дітей на творчі ігри, він оснащений рухомими кінцівками, шутером, кріпленнями для бластера і електробінокля, а спідер BARC оснащений двома шутерами.
  • Цей конструктор, що включає в себе 285 деталей, стане ідеальним подарунком на день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 7 років. Діти також зможуть управляти цими двома транспортними засобами у відеогрі LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
  • Розміри цього компактного і міцного крокохода LEGO® Star Wars ™ - трохи більше 17 см  у висоту, 9 см в довжину і 8 см  в ширину. Він легко поміщається в дитячий рюкзачок разом зі Спідером BARC, тому маленькі шанувальники «Зоряних воєн» можуть всюди носити його з собою.
  • Батарейки не потрібні. Для того щоб зібрати ці чудові моделі і завести їх двигуни, придатні лише кубики LEGO® і дитяча уява, тому ігри з ними ніколи не закінчаться.
  • Хочете придбати цей набір Star Wars™ для початківця будівельника LEGO®? Немає проблем! У набір входить буклет зі зрозумілими інструкціями по збірці. Просто відкрийте коробку, щоб почати конструювати!
  • Граючи з фантастичними наборами LEGO® Star Wars™, маленькі і дорослі шанувальники «Зоряних воєн» зможуть відтворювати захоплюючі епізоди цієї легендарної саги, придумувати нові пригоди в далекій-далекій галактиці і демонструвати зібрані ними колекційні моделі друзям.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code