ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Джедайський перехоплювач Анакіна

Артикул:75281

LEGO® • Джедайський перехоплювач Анакіна (75281)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75281
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Вік:
7-14
Деталі:
248
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Серпень 2020

Разом з Анакіном Скайвокером керуй цим неймовірним джедайським перехоплювачем серії LEGO® Star Wars™! Посади на крило вірного R2-D2, застрибуй до кабіни та приєднуйся до космічного бою. Підніми рухомі закрилки для швидкісної атаки. Стріляй з пружинних шутерів і перезаряджай їх. А коли приземлишся, дістань з-під крила світловий меч Анакіна й бийся з ворогами!

  • Дітям сподобається представляти себе в ролі Енакина Скайуокера і літати на цьому зібраному з кубиків LEGO® джедайського перехоплювачі (75281), легендарному транспортному засобі з фільму «Зоряні війни: помста ситхів» і телесеріалу «Зоряні війни: війни клонів».
  • Цей набір LEGO® Star Wars™ включає в себе мініфігурки Енакина Скайуокера, а також фігурку дроида R2-D2 для рольових ігор. Фігурка Енакина поміщається в кабіну перехоплювача, що відкривається, а дроида R2-D2 можна закріпити на крилі.
  • Цей джедайский перехоплювач виконаний в новій колірній гамі, що вперше з'явилася в моделях, випущених в серпні 2020 року. Він також оснащений двома пружними шутерами для битв і закрилками, що складаються,  для режиму атаки. Світловий меч Енакина і додаткове спорядження можна закріпити під крилом.
  • Цей конструктор, що включає в себе 248 деталей, прекрасно підходить для самостійних і спільних ігор, відмінно поєднується з іншими наборами LEGO® Star Wars™ і стане чудовим подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 7 років.
  • Розміри джедайського перехоплювача Енакина - 6 см  у висоту, 19 см в довжину і 17 см  в ширину. А для того щоб зробити ігри ще цікавіше, шанувальники «зоряних воєн» зможуть управляти цим класним космічним кораблем в відеогрі LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
  • Для ігор з цим набором LEGO®, створеним за мотивами телесеріалу «Зоряні війни: війни клонів», потрібні тільки кубики LEGO і дитяча уява (батарейки не потрібні), а це означає, що у космічних кораблів з далекої-далекої галактики ніколи не закінчиться паливо!
  • Ваша дитина тільки вчиться конструювати з кубиків LEGO®? Немає приводу для занепокоєння. У цей набір Star Wars™ входить ілюстрований буклет з зрозумілими інструкціями, тому діти зможуть легко зібрати цю модель і відчути себе справжніми джедаями!
  • Конструктори LEGO® Star Wars™ відкривають перед дітьми і дорослими шанувальниками «Зоряних воєн» величезну галактику конструювання та ігор, в якій вони зможуть відтворювати події цієї легендарної саги або придумувати власні пригоди.
  • Для того щоб з'єднати або роз'єднати кубики цього джедайського перехоплювача Енакина LEGO®, не потрібно використовувати Силу! Вони відповідають найсуворішим галузевим стандартам і тому абсолютно безпечні і легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group відчувають всі кубики і деталі LEGO® на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим стандартам безпеки планети Земля (і далеких-далеких галактик!).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code