ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Транспортний корабель Лицарів Рена™

Артикул:75284

LEGO® • Транспортний корабель Лицарів Рена™ (75284)
2649 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75284
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Вік:
9-14
Деталі:
595
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Серпень 2020
Товар:

Небезпека! Лицарі Рена переслідують Рей на своєму транспортному кораблі! Ця неймовірна машина пересувається зі швидкістю світла, а лицарі з кабіни чудово все бачать. Сховайся, щоб не потрапити під вогонь із пружинних шутерів. Відбивайся від добре озброєних лицарів Рена світловим мечем Рей. Тобі знадобляться всі джедайські вміння, щоб не опинитися в руках ворога!

  • Відтворіть легендарні битви з фільму «Зоряні війни: Скайуокер. Схід » за допомогою чудового набору «Транспортний корабель Лицарів Рена» LEGO® (75284).
  • Набір включає в себе три мініфігурки LEGO® Star Wars™: двох Лицарів Рена в нових шоломах, випущених в серпні 2020 року, і з безліччю всілякої зброї, а також фігурку Рей зі світловим мечем, за допомогою яких діти зможуть відтворювати і придумувати нові пригоди поодинці або разом з друзями.
  • Ця модель космічного корабля оснащена захованими під корпусом лижними шасі для відтворення ефекту ширяння в повітрі, а також кабінами, що відкриваються   для кожної з мініфігурок Лицарів LEGO®, відділенням для полонянки Рей і двома пружними шутерами для жарких боїв.
  • Цей набір, що включає в себе 595 деталей, ставить перед хлопчиками і дівчатками у віці від 9 років складну, але цікаву задачу по збірці і стане для них і всіх шанувальників «Зоряних воєн» відмінним подарунком на день народження або інше свято.
  • Розміри цієї моделі LEGO Star Wars™ - 8 см  у висоту, 29 см  в довжину і 17 см  в ширину. Шанувальники легендарної саги також зможуть управляти цим космічним кораблем в відеогрі LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
  • Для того щоб відправитися на пошуки захоплюючих пригод у всесвіті Star Wars™ на цьому космічному кораблі, не потрібні батарейки - необхідні лише кубики LEGO® і жива дитяча уява.
  • Хочете придбати цю круту модель корабля Star Wars™ для шанувальника «Зоряних воєн», який тільки знайомиться з конструкторами LEGO®? Немає приводу для занепокоєння. У набір входить буклет з зрозумілими інструкціями, тому діти зможуть самостійно зібрати цю модель з упевненістю джедая.
  • Граючи з фантастичними конструкторами LEGO® Star Wars™, маленькі і дорослі шанувальники «Зоряних воєн» зможуть відтворити захоплюючі епізоди цієї легендарної саги, придумати нові історії, а також показати зібрані ними колекційні моделі друзям.
  • Для того щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO®, не потрібно використовувати Силу! Всі набори, виготовлені LEGO з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому кубики і деталі завжди легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Кубики і деталі LEGO® піддаються всіляким випробуванням, тому ви можете бути впевнені, що цей набір, створений за мотивами фільму «Зоряні війни: Скайуокер. Схід », відповідає найсуворішим стандартам безпеки і якості планети Земля (і далеких-далеких галактик!).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code