ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Винищувач генерала Грівуса

Артикул:75286

LEGO® • Винищувач генерала Грівуса (75286)
2999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75286
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Вік:
9-14
Деталі:
487
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Серпень 2020

Приготуйся до неймовірного бою між генералом Грівусом та Обі-Ван Кенобі! Могутній полководець Грівус мчить у бій на своєму вражаючому зорельоті. Остерігайся пружинних шутерів. А коли бій перенесеться на землю, дай генералові відсіч, скориставшись світловим мечем Обі-Вана і бластером клону-десантника. Хто переможе в неймовірній битві «Зоряні війни. Помста ситхів»? Вирішувати тобі!

  • Граючи з набором «Винищувач генерала Грівуса» (75286), створеним за мотивами фільму «Зоряні війни. Епізод III: помста ситхів », діти зможуть відтворити легендарні битви між генералом Грівусом і Обі-Ваном Кенобі.
  • У цей приголомшливий набір входять три мініфігурки LEGO® Star Wars™: генерал Грівус, Обі-Ван Кенобі зі світловим мечем і клон-десантник з бластером для рольових ігор та відтворення захоплюючих пригод.
  • Зоряний винищувач генерала Грівуса оснащений кабіною для мініфігурок LEGO®, що відкривається, двома пружними шутерами і шасі, що висувається, які пробуджують уяву і надихають маленьких шанувальників «Зоряних воєн» на захоплюючі самостійні або спільні ігри.
  • Цей набір, що включає в себе 487 деталей, надає безліч можливостей для ігор і стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 9 років, а також чудовим початком або доповненням їх колекції наборів LEGO® Star Wars™.
  • Розміри цієї моделі - трохи більше 8 см у висоту, 30 см в довжину і 17 см  в ширину. Шанувальники легендарної саги також зможуть управляти цим космічним кораблем в відеогрі LEGO ® Star Wars: The Skywalker Saga.
  • Батарейки не потрібні! Для того щоб завести двигуни цього популярного космічного корабля LEGO® Star Wars™, потрібна лише дитяча уява, тому діти будуть годинами грати з цим зоряним винищувачем і мініфігурками LEGO, відтворюючи захоплюючі пригоди в далекій-далекій галактиці.
  • Хочете придбати цей набір для шанувальника «Зоряних воєн», який тільки знайомиться з конструкторами LEGO®? Немає приводу для занепокоєння. У набір входить буклет з зрозумілими інструкціями, тому діти зможуть легко і просто зібрати цю модель без допомоги дорослих і відчути себе справжніми джедаями!
  • У широкому асортименті наборів серії LEGO® Star Wars™ кожен шанувальник «Зоряних воєн» знайде собі модель до душі, щоб відтворювати епізоди легендарної саги, придумувати нові пригоди або просто конструювати і показувати друзям чудові моделі.
  • Всі конструктори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, а все кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються - не потрібно використовувати Силу!
  • Фахівці LEGO Group піддають всі кубики і деталі LEGO® всіляким випробуванням, тому ви можете бути впевнені, що цей набір, створений за мотивами фільму «Зоряні війни. Епізод III: помста ситхів », відповідає найсуворішим стандартам безпеки планети Земля (і далеких-далеких галактик!).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code