ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Шатл Імперії

Артикул:75302

LEGO® • Шатл Імперії (75302)
2999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75302
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Епізоди I-VI
Вік:
9-16
Деталі:
660
Коробка:
354 x 378 x 70,5
Дата виходу:
Березень 2021

Фанати саги зможуть розігрувати захоплюючі сцени з класичної трилогії «Зоряні війни» з цієї збірної моделлю Імперського шаттла (75302). Елегантний дизайн шаттла відтворений з кубиків LEGO® в найдрібніших подробицях: тут є кабіна для міні-фігурки, що відкривається, основний відсік, що відкривається, куди поміщаються дві міні-фігурки, крила, які можна складати і розкривати для переходу в режим зльоту і посадки, а також два кулемета. У перервах між боями модель стане чудовою прикрасою інтер'єру.

Весела рольова гра.

Цей приголомшливий набір також включає в себе міні-фігурки LEGO імперського офіцера, Дарта Вейдера і Люка Скайуокера зі світловими мечами і бластерним пістолетом.

  • Створіть свою версію елегантного Імперського шаттла з кубиків LEGO® і грайте сцени з класичної трилогії «Зоряні війни» з цієї збірної моделлю для незабутніх пригод (75302).
  • Набір включає в себе три міні-фігурки: Дарта Вейдера і Люка Скайуокера, які озброєні світловими мечами, а також імперського офіцера з бластером і наручниками, щоб придумувати нові сюжети.
  • У кабіну Імперського шаттла можна помістити міні-фігурку; в основний відсік, що відкривається, поміщаються дві міні-фігурки, крила шаттла можна складати і розкривати для переходу в режим зльоту і посадки; також на борту встановлені два кулемети.
  • Ця дивовижна іграшка стане найкращим подарунком на день народження або приємним сюрпризом на інше свято для дітей і фанатів «Зоряних воєн» старше 9 років. Модель цікаво збирати самостійно або в компанії друзей.
  • Розміри Імперського шаттла: 25 см х 24 см х 35 см. Після гри діти захочуть поставити цю модель у себе в кімнаті і будуть з гордістю демонструвати її друзям.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code