ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Укріплена фортеця. Додатковий рівень

Артикул:71362

LEGO® • Укріплена фортеця. Додатковий рівень (71362)
1799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71362
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
8-14
Деталі:
468
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Серпень 2020

Доповни свій стартовий набір LEGO® Super Mario™ пригодами у фортеці під охороною! Перейди траву і застрибни на катапульту, щоб перемогти Купа-трупу, а тоді стрибай на платформу й підніми прапор. Або ж перестрибни лаву і переможи Боб-омба. Обери шлях по воді, щоб зустрітися із жахливою рослиною-піраньєю. Усі три шляхи ведуть до кубика POW, який відкриває браму фортеці, де ти можеш здобути монету!

  • З додатковим набором «Укріплена фортеця» (71362) діти зможуть додати до стартового набору «Пригоди з Маріо» LEGO® Super Mario™ ще один захоплюючий рівень і змагатися з друзями.
  • Гравцю необхідно вибрати власний маршрут для Маріо LEGO® (фігурка не входить в набір), перемогти фігурки Боба-омби, Купи-Трупи і рослини-піраньї, а потім стрибнути на блок POW, щоб відкрити ворота фортеці.
  • Для того щоб дістатися до фортеці і заробити монети, Маріо LEGO®, можливо, доведеться використовувати катапульту, перебратися через зібраний з кубиків потік лави і пройти по плаваючим в «воді» камінню. При зустрічі з кожним ворогом він буде демонструвати різні реакції.
  • Цей колекційний творчий набір LEGO®, що включає в себе 468 кубиків і деталей, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 8 років, у яких вже є стартовий набір «Пригоди з Маріо», а також надихне їх на створення власних унікальних ігрових рівнів.
  • Цей модуль розміром трохи більше 18,5 см у висоту, 38 см в довжину і 32 см в ширину можна перебудовувати і об'єднувати зі стартовим набором і різними додатковими наборами LEGO® Super Mario™.
  • Для творчих ігор з цим конструктором не потрібні батарейки: досить просто об'єднати його зі стартовим набором, що включає в себе фігурку Маріо LEGO®.
  • Безкоштовний додаток LEGO® Super Mario ™ включає в себе інструкції по збірці і матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт LEGO.com/devicecheck, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.
  • Набори LEGO® Super Mario ™ допомагають оживити улюбленого персонажа всієї родини і переносять його пригоди в реальний світ. Модульна система дозволяє розширювати і перебудовувати моделі і створювати нескінченні ігрові рівні для самостійних ігор і змагань з друзями.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code