ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Створи власну пригоду. Творчий набір

Артикул:71380

LEGO® • Створи власну пригоду. Творчий набір (71380)
2199 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71380
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
6-12
Деталі:
366
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Січень 2021

Доповни гру з наборами LEGO® Super Mario™ і склади унікальні рівні з цим творчим набором! Обирай бонуси для LEGO® Маріо (фігурка не входить до набору) завдяки кубику налаштування часу та налаштування елементів. Складай нові рівні та додай до гри Ларрі, Гумбу, Боб-омба та Летючого Купу. Додай спеціальну трубу «Прискорення-30», спробуй пройти рівень за 30 секунд та здобути більше монет!

  • Набор містить фігурки LEGO® чотирьох знаменитих ворогів Super Mario™ - Ларрі, Гумбу, Боб-омба та Летючого Купу - щоб грати було цікавіше. Містить механізм налаштування для вибору нагород з тих, що настроюються блоку часу і двох блоків предметів. Крім того, в наборі є особлива труба «Ривок-30» для нових можливостей інтерактивної гри.
  • У набір входить рухлива платформа і безліч елементів LEGO® для створення нових випробувань і отримання різних реакцій від Маріо LEGO® (фігурка в набір не входить).
  • Цей набір LEGO® з 366 деталей стане класним подарунком на день народження або інше свято для творчих дітей у віці від 6 років, у яких вже є стартовий набір "Пригоди разом з Маріо" (71360), необхідний для інтерактивної гри.
  • У безкоштовному додатку LEGO® Super Mario™ ви знайдете інструкції по зборці, натхнення для творчих способів збирати і грати і багато що інше. Список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS ви знайдете на сайті LEGO.com/devicecheck.
  • Колекційні набори LEGO® Super Mario™ допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї і надають безмежні можливості для розширення, перебудови, персоналізації і створення унікальних рівнів для поодинокої або спільної гри.
  • Кубики для зборки LEGO® відповідають строгим галузевим стандартам, і це гарантує, що вони всякий раз з'єднуватимуться легко і надійно.
  • Усі елементи LEGO® ретельно випробовують на падіння, удари, скручування і нагрів, щоб переконатися в їх відповідності строгим міжнародним стандартам безпеки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code