ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пустельний Покі. Додатковий рівень

Артикул:71363

LEGO® • Пустельний Покі. Додатковий рівень (71363)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71363
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
6-14
Деталі:
180
Коробка:
262 x 141 x 61
Дата виходу:
Серпень 2020

Додай жару стартовому набору LEGO® Super Mario™ із цим динамічним додатковим набором «Пустельний Покі»! Застрибуй з LEGO® Mario™ на обертову підставку з молотком. Розхитай молоток і збивай Покі по частинах, а тоді застрибни на мітку дії, щоб отримати монети! Однак будь обережний, за рогом причаївся кріт Монті!

  • З набором «Пустельний Покі» (71363) діти зможуть додати до стартового набору «Пригоди з Маріо» LEGO® Super Mario™ ще одне цікаве завдання і змагатися з друзями.
  • Набір включає в себе платформу з обертовим молотом, яку Маріо LEGO® (фігурка не входить в набір) буде використовувати, щоб розбивати свого схожого на кактус ворога Покі, а також фігурку крота Монті, якого потрібно перемогти, щоб заробити монети.
  • Якщо помістити фігурку Маріо LEGO® (не входить в комплект) на платформу з обертовим молотом, заграє музика, а якщо стрибати по трьох активуючих кубиках, то Маріо LEGO буде демонструвати різні реакції для кожного з них.
  • Цей творчий набір LEGO®, що включає в себе 180 кубиків і деталей, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 6 років, у яких вже є стартовий набір «Пригоди з Маріо», і надихне їх на створення власних унікальних рівнів.
  • Цей модуль розміром 12 см у висоту, 21 см в довжину і 12 см в ширину можна перебудувати і об'єднати зі стартовим набором і різними ресурсними наборами LEGO® Super Mario™.
  • Для ігор з цим набором не потрібні батарейки: додайте його до стартового набору «Пригоди з Маріо», щоб придумати нові захоплюючі ігрові рівні. У набір також входить буклет з зрозумілими інструкціями, завдяки яким діти зможуть впевнено зібрати цю модель без допомоги дорослих.
  • Безкоштовний додаток LEGO® Super Mario ™ включає в себе інструкції по збірці і матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт LEGO.com/devicecheck, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.
  • Колекційні набори LEGO® Super Mario™ допомагають оживити легендарного персонажа і переносять його пригоди в реальний світ. Їх можна доповнювати і перебудовувати, щоб створювати безліч ігрових рівнів для самостійних ігор або змагань з сім'єю або друзями.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code