ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бабах: перешкоди з лавою. Додатковий рівень

Артикул:71364

LEGO® • Бабах: перешкоди з лавою. Додатковий рівень (71364)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71364
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
6-14
Деталі:
133
Коробка:
262 x 141 x 61
Дата виходу:
Серпень 2020

Доповни стартовий набір LEGO® Super Mario™ новою перепоною із цим додатковим набором «Бабах: перешкоди з лавоюі»! Намагайся не впасти з рухомої платформи в гарячу лаву. Збий Бабаха, що охороняє Перемикач, та здобудь гору монет, бігаючи, стрибаючи і виконуючи карколомні трюки з LEGO® Маріо (фігурка не входить до набору). Однак стережися Лавобульки – щоб збити її, тобі знадобиться Зелений панцир!

  • З додатковим набором «Бабах: перешкоди з лавою» (71364) діти зможуть придумати і додати до стартового набору «Пригоди з Маріо» LEGO® Super Mario™ ще один повний пригод рівень, щоб змагатися з друзями.
  • Використовуючи рухому платформу для Маріо LEGO® (фігурка не входить в набір), фігурку Бабаха і міхур лави, а також перемикач «P», що випускається тільки в цьому наборі, гравці зможуть сконструювати власний ігровий рівень.
  • Дітям сподобається спостерігати за тим, як Маріо LEGO® по-різному реагує на ворогів, а після того, як він переможе Бабаха і активує перемикач «Р», заробляти монети, виконуючи запаморочливі трюки.
  • Цей творчий набір LEGO®, що включає в себе 133 деталі, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 6 років, у яких вже є стартовий набір «Пригоди з Маріо» (71360), а також надихне їх на створення власних ігрових рівнів.
  • Цей модуль розміром трохи більше 8,5 см у висоту, 22 см в довжину і 16,5 см в ширину можна перебудовувати і об'єднувати зі стартовим набором і різними додатковими наборами.
  • Для ігор з цим набором не потрібні батарейки: додайте до нього фігурку Маріо LEGO® з стартового набору «Пригоди з Маріо», щоб придумати ще більш захоплюючі ігрові рівні.
  • У безкоштовному додатку LEGO® Super Mario™ діти знайдуть цифрові інструкції по збірці, круті інструменти перегляду і безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт LEGO.com/devicecheck, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.
  • Колекційні набори LEGO® Super Mario™ допомагають оживити легендарного персонажа і переносять його пригоди в реальний світ. Їх можна доповнювати і перебудовувати, щоб створювати власні ігрові рівні для самостійних ігор або змагань з сім'єю або друзями.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code