ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Вогняний Маріо. Бонусний костюм

Артикул:71370

LEGO® • Вогняний Маріо. Бонусний костюм (71370)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71370
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
6-14
Деталі:
11
Коробка:
122 x 91 x 47
Дата виходу:
Серпень 2020

Запали гру LEGO® Super Mario™ з цим класним додатковим пакетом. Вдягни фігурку LEGO® Mario™ у вогняний костюм і подивись на його реакції на створеному тобою рівні. У цьому комбінезоні й кепці LEGO Маріо отримує силу Вогняної атаки та може по-новому нападати на ворогів і швидше перемагати їх!

  • Додайте вогню в ігрові рівні LEGO® Super Mario™ за допомогою набору підсилень «Вогняний Маріо» (71370), що включає в себе збірний костюм для фігурки Маріо LEGO, який наділяє його спеціальними здібностями і викликає різні реакції.
  • Цей колекційний костюм призначений спеціально для фігурки Маріо LEGO®, що входить в стартовий набір «Пригоди з Маріо» (71360): надівши його, Маріо LEGO буде відтворювати унікальні звуки і показувати унікальні зображення на екрані, вбудованому в його груди.
  • Маріо LEGO® (фігурка не входить в набір), одягнений в цей костюм, може отримати силу вогненної атаки, яка дозволяє по-новому атакувати ворогів і збирати ще більше монет і робить гру ще більш захоплюючою.
  • Цей набір LEGO®, що включає в себе 11 деталей, стане приголомшливим подарунком на день народження або інше свято для творчих дітей і шанувальників цієї популярної гри в віці від 6 років, у яких вже є стартовий набір «Пригоди з Маріо» (71360) .
  • Стартовий набір і ресурсні набори також можна доповнити іншими посиленнями для фігурки Маріо LEGO®, в тому числі наборами підсилень «Маріо з пропелером» (71371), «Маріо-кіт» (71372) і «Маріо-будівельник» (71373).
  • Для творчих ігор з цим конструктором не потрібні батарейки: досить просто надіти костюм на фігурку Маріо LEGO® з стартового набору. У набір також входить буклет з зрозумілими інструкціями, завдяки яким діти зможуть зібрати цю модель самостійно.
  • Дітям сподобається безкоштовний додаток LEGO® Super Mario™, в якому вони знайдуть інструкції по збірці, матеріали для натхнення і багато іншого. Відвідайте сайт LEGO.com/devicecheck, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.
  • Колекційні набори LEGO® Super Mario™ допомагають оживити легендарного персонажа і переносять його пригоди в реальний світ. Їх можна доповнювати і перебудовувати, щоб створювати нескінченні ігрові рівні і насолоджуватися їх проходженням в поодинці або разом з сім'єю або друзями.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code