ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Святковий потяг Міккі та Мінні

Артикул:10941

LEGO® • Святковий потяг Міккі та Мінні (10941)
1349 грн

Оцінити:

Артикул:
10941
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Персонажі Disney™
Вік:
2-5
Деталі:
22
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Січень 2021

Познайомте малюків з цифрами, творчим конструюванням і магією Диснея! Святковий поїзд - це безліч веселих і розвиваючих занять разом з Міккі Маусом, Мінні Маус і Плуто. Малюки використовують дрібну моторику, щоб складати кубики з цифрами, користуються уявою, прикрашаючи вагони, і розвивають соціальні навички з персонажами Діснея в рольових іграх. Не запізніться на ігровий поїзд Діснея!
Відзначте день народження малюка стильно з набором LEGO® DUPLO® «Святковий потяг Міккі та Мінні» (10941). Цей чудовий ігровий набір для зборки містить улюблених персонажів Disney і ідеально підходить для того, щоб познайомити дошкільнят з цифрами, творчим конструюванням і магією Disney!
Навчання в грі для юних умів.
Малюки приєднуються до Міккі Мауса, Мінні Маус і Плуто, які їдуть на святковому потязі і зупиняються, щоб грати і вчитися за допомогою занять в вагонах. Барвистий набір для зборки розвиває дрібну моторику у дітей, які збирають поїзд і складають в вежі кубики з цифрами, стимулює творче мислення під час прикраси вагонів і розвиває соціальні навички в ході рольової гри з улюбленими персонажами Діснея.
Розвивайте навички, збираючи легендарних персонажів.
Всі набори для складання LEGO DUPLO Disney відмінно опрацьовані, і вас чекають творчі можливості і знамениті персонажі, так що батьки зможуть розділити задоволення від нескінченної гри разом з дітьми, допомагаючи малюкам досягати важливих етапів у розвитку.

  • «Святковий потяг Міккі та Мінні» LEGO® DUPLO® (10941) - це чудовий ігровий набір для зборки для дошкільнят, повний розвиваючих занять, можливостей творчої гри і магії Disney.
  • Містить знаменитих персонажів Disney Міккі Мауса, Мінні Маус і Плуто, поїзд для збірки з трьох секцій, святковий торт зі свічкою, 5 кубиків з цифрами, які можна ставити один на одного, і різноманітні аксесуари. Діти розвивають дрібну моторику, збираючи і граючи з поїздом, вчать цифри, складаючи кубики, і розвивають соціальні та емоційні навички в ході рольової гри з персонажами Діснея.
  • Для дітей від 2 років. Цей чудовий набір зробить будь-який день народження малюка незабутньою подією.
  • Розміри потяга: більше 15,5 см. у висоту, 35,5 см. в довжину і 13,5 см. в ширину. У цю універсальну і відповідну для малюків іграшку можна грати дуже по-різному.
  • Набір майстерно створений з елементів, які зручно брати і збирати маленькими ручками, і в ньому є забавні аксесуари, що стимулюють рольову гру: гітара, гнучкі кульки, подарунки і плаття для Мінні з тканини.
  • Брошура з зрозумілими інструкціями дозволяє батькам з легкістю ділити захоплюючі моменти збірки зі своєю дитиною.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code