ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Базз Рятівник і космічна місія

Артикул:10962

LEGO® • Базз Рятівник і космічна місія (10962)
1349 грн

Оцінити:

Артикул:
10962
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Персонажі Disney™
Вік:
2-6
Деталі:
37
Коробка:
280 x 95 x 260
Дата виходу:
Квітень 2022

Набір LEGO® DUPLO® Disney та Pixar «Базз Рятівник і космічна місія» (10962) доставить дітей у космос і подарує веселу освітню розвагу для дітей віком від 2 років та старше дошкільного віку.
 
Вільна гра зі знаменитим космічним рейнджером.

Прихильники Базза Лайтера з Disney Pixar і найзнаменитішого рейнджера будуть раді допомогти Баззу та його друзям знайти втрачений блок живлення для їхнього космічного корабля. Базза супроводжують троє друзів: робот-кіт Сокс, комп'ютер Іван та трикутний дроїд Ерік. Разом вони обшукують печеру з дверима, що відкриваються, джунглі зі стіною для скелелазіння і станцію з радаром, що обертається. Коли вони знаходять паливний елемент, вони вирушають кораблем Базза у пошуках нових пригод. Ця універсальна іграшка-конструктор спонукає дітей розвивати свої творчі здібності та уяву, вчить їх спільній роботі та дає їм можливість досліджувати космічний простір.

 
Навчання через гру.
З іграшками LEGO DUPLO батьки можуть брати участь у кожному етапі розвитку своїх малюків та заохочувати дітей до вільної гри, самовираження та радісного відкриття світу.
  • Фантастична космічна подорож з LEGO® DUPLO® Міжпланетна експедиція Базза Лайтера Disney та Pixar (10962) пропонує шанувальникам Базза Лайтера нескінченні можливості для творчої гри.
  • Планета, повна визначних пам'яток. У наборі фігурка Базза Лайтера LEGO® DUPLO® Disney з Pixar, механічний кіт Сокс, комп'ютер Іван, трикутний дроїд Ерік, космічний корабель, захоплюючі локації та забавні аксесуари.
  • Цікаві деталі - печера має функцію відкриття та закриття, в джунглях є ліана для лазіння, на станції є радар, що обертається, а космічний корабель відправить дітей у чергову пригоду.
  • Подарунок для дошкільнят - цей практичний набір ідеально підходить як подарунок на день народження або подарунок для дітей віком від 2 років і старше.
  • Ще більше відкриттів - космічний корабель Базза Лайтера має розміри більше 5 см заввишки, 14 см завдовжки та 13 см завширшки, тому він поміщається у маленькі руки, пропонуючи справді чудові пригоди.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code