ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Свинарник

Артикул:21170

LEGO® • Свинарник (21170)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
21170
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
490
Коробка:
262 x 222 x 124
Дата виходу:
Січень 2021

Скористайся своїми вміннями в Minecraft™, щоб побудувати будинок у формі гігантської свині! З одного боку в будинку є вхід у велику кімнату, а знімний дах відкриває маленьку кімнату в голові свині. Досліди простір усередині разом з Алекс, але остерігайтеся Кріпера. Бажаєш змінити вигляд? Перемісти голову з маленькою кімнатою в інше місце. Цього не достатньо? Скористайся підривною функцією, щоб рознести модель на шматки!

  • Порадуйте пристрасного гравця в Minecraft™ цим набором "Свинарник LEGO® Minecraft" (21170). Веселощі, творчий підхід і пригоди з Minecraft c універсальністю іграшки LEGO.
  • Справжній набір для зборки LEGO® Minecraft™ включає популярного персонажа з гри Алекс, кріпера, двох свиней, аксесуари для Алекс і морквину для свиней.
  • Діти використовують отримані в Minecraft™ навички, щоб зібрати будинок у формі свині, відкрити його з одного боку і зняти дах, вивчаючи приховані кімнати, сховатися від кріпера, доглядати свиней - і обрушити увесь будинок потужним вибухом!
  • Для дітей від 8 років. Ідеальний подарунок для дітей, які хочуть вивести своє захоплення Minecraft на новий рівень.
  • Розміри моделі: більше 14 см у висоту, 20 см завширшки і 19 см в глибину. Вона надихає на творчу гру і відмінно виглядає як прикраса в кімнаті будь-якого прихильника Minecraft™.
  • Цей набір LEGO® Minecraft™ міцний, його легко збирати заново і можна комбінувати з іншими наборами з серії LEGO Minecraft.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code