ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Крижаний замок

Артикул:21186

LEGO® • Крижаний замок (21186)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
21186
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
499
Коробка:
262 x 222 x 95
Дата виходу:
Червень 2022

Дивний набір LEGO® Minecraft® Крижаний замок (21186) дозволяє гравцям віком від восьми років брати участь у творчих, захоплюючих та невимушених розвагах Minecraft.

Набір, який порадує шанувальників Minecraft.
Цей універсальний набір дає гравцям Minecraft безліч можливостей для складання та гри, а також може стати чудовою прикрасою. Його персонажі включають королівського воїна, йєті та групу небезпечних скелетів та зомбі. Противники озброєні та готові атакувати модель замку. Набір входять практичні елементи, такі як пускова установка вогняних стріл замка. Він поставляється з безліччю автентичних аксесуарів: горщиком для зіл, скринькою з цінними припасами і класичним столом для крафту Minecraft. А коли битва закінчена, набір можна легко перебудувати, щоб створити нові творчі пригоди Minecraft.

  • Minecraft® Adventures — набір «Крижаний замок» LEGO® Minecraft (21186) надає шанувальникам безліч можливостей для творчої гри, є чудовою прикрасою і може безкінечно перебудовуватися.
  • Відомі персонажі — в набір входять королівський воїн, йєті та чотири ворожі моби: два скелети і два зомбі.
  • Практичні пригоди - численні пригоди чекають на гравців усередині та зовні замку. Діти можуть, наприклад, відбивати атаки противників за допомогою пускової установки вогняних стріл.
  • Творча розвага для дітей. Ви шукаєте креативний подарунок на день народження, Різдво або інше свято для шанувальника Minecraft® у віці 8 років та старше? Цей універсальний, захоплюючий набір сподобається.
  • Універсальний комплект. Модель має розміри більше 16 см заввишки, 23 см завширшки і 19 см завглибшки. Набір може бути перебудований, що дає вам багато кумедних варіантів.
  • Автентичні аксесуари: алмазний меч, гербовий щит, арбалет, сокира, верстат, різак, ковадло, котел та багато іншого.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code